BEZOEK AAN CÓRDOBA

Gisteren heb ik met Thomas Triebels een bezoek gebracht aan Córdoba. V. Málaga María Zambrano per AVANT 08694 09:15 A. Córdoba 10:20 V. Córdoba per AVANT 08155 16:30 A. Málaga María Zambrano 17:35 Vanaf 12:00 hebben wij een mis met zeven heren bijgewoond in de in de oude moskee gelegen kathedraal. De dienst werd op televisie uitgezonden. Op de Avenida del Gran Capitán was de Spaanse vlag opgestoken. Onze horoscoop van vandaag in De Telegraaf luidt Maagd: U zult liever alleen dan met een groep mensen werken, maar pas op voor vergissingen. Door kleine fouten op tijd te ontdekken voorkomt u toekomstige moeilijkheden. U zult nu zien wat de gevolgen zijn van recente verwarring, tegenslag en ongelukken. Schorpioen: Een prima dag om over uw carrière te onderhandelen en een nieuwe zakelijke tactiek te ontwikkelen. Tijdens een auditie of bijzonder gesprek zult u indruk maken. Uw zelfvertrouwen zal toenemen naarmate u beter in staat bent problemen op te lossen. Hierbij denk ik aan het counselinggesprek als vermeld in 6 maart 1999 Counsellinggesprek, 6 maart 1999 Counsellinggesprek ter attentie van Ingrid Pieterse van de Baak te Noordwijk en 20 maart 1999 Counsellinggesprek ter attentie van Ingrid Pieterse van de Baak te Noordwijk.