DE ORDE VAN DE DAG

Aan: Thomas Triebels Na verzending van Maandag 16 februari 12:25 Bezoek aan Córdoba ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstellig staan. Het bericht Maandag 16 februari 12:25 Bezoek aan Córdoba dient te luiden Maandag 16 februari 12:25 Bezoek aan Córdoba omdat laatstgenoemde vermelding van Córdoba verwijst naar mijn laatste bezoek aan Córdoba met Mr.Drs. Marc van Hoorn op 27 februari 2011. Onze horoscoop van vandaag in De Telegraaf luidt Maagd: Samenwerking en hernieuwde connecties met andere mensen zijn van belang voor uw toekomst. Hoewel er sprake zal zijn van verwarring is dit een goed moment om betrokken te raken bij een groepsproject nu u beter in een team functioneert dan alleen. Schorpioen: Door hernieuwde vitaliteit bent u in staat creatief te denken. Misschien slaat u aan het beeldhouwen, hout bewerken of andere vorm van kunst of steekt u uw energie juist in uw romantische relatie of de behoeften van kinderen. Ik denk niet dat dat op mij van toepassing is op dit moment. Het doet mij wel denken aan de handenarbeidlessen die ik tijdens mijn opleiding op de Peter Kanis Kweekschool in Nijmegen kreeg van frater Jozef Bosschaert. Hij heeft voor mij de linosnede gemaakt van don Quijote en Sancho Panza naar aanleiding van mijn Lezing over Don Quijote de La Mancha op de Westerhelling te Nijmegen op 26 juni 1978.

Dinsdag 17 februari 2015 22:30 Bezoek aan Gibraltar op vrijdag 20 februari 2015 Na met referte aan Van Oeteldonk tot Frogmore House en The Descendants de beelden te hebben gezien van het carnaval in ‘s-Hertogenbosch heb ik met Thomas Triebels voor aanstaande vrijdag een excursie geboekt naar Gibraltar met vertrek bij het geplande Cervantes Management Centre.