KONINGSHUIS

12:45 Koningshuis kan niet kapot als verbindende factor Het belangrijkste nieuws van gisteren in De Telegraaf luidt “’Koningshuis kan niet kapot’ Vandaag brachten koning Willem-Alexander en koningin Máxima een werkbezoek aan de provincies Groningen en Drenthe. Ze bezochten onder andere Veendam en Emmen. Telegraaf TV volgde het koninklijk paar op de voet.” Max van den Berg noemt onze koninklijke familie “een bindende factor”. Hierdoor gaat onze aandacht automatisch uit naar mijn Berichtgeving over Leden van het Koninklijk Huis van Nederland, Correspondentie met het Koninklijk Huis van Nederland en Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos Aires (2009) beste Maagd: Drijf de komende dagen rustig met de stroom mee. Emoties kunnen oplopen en het zal noodzakelijk zijn om op constructieve wijze stoom af te blazen. Dat kan partners onder druk zetten maar tevens laten zien hoe de zaken er bij staan in uw persoonlijke leven. Schorpioen: De kosmos is bereid obstakels op te heffen die het nemen van een moeilijk besluit over een huis vergemakkelijken.Vanzelfsprekend denk ik hierbij aan Paleis Soestdijk. Een discussie die u uit de weg bent gegaan kunt u vandaag ter sprake brengen terwijl een huishoudelijke kwestie kan worden opgelost. In dit verband wijd ik op verzoek van Thomas Triebels uit Arnhem ook aandacht aan zijn sterrenbeeld Stier: Een belangrijke professionele kwestie kan een positieve uitkomst krijgen. Houd echter rekening met enige stress van de zijde van medewerkers en familie. Als u deelneemt aan een creatief project kunt u een voorsprong veroveren met een grote kans op succes. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan.

Congressen van de AEPE en FIAPE vanaf 2001: Tercer Congreso Internacional de la Federación Internacional de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en Cádiz (2009): 23 september 2009 Terug in Cádiz na zeventien jaar: Société Belge des Professeurs de Espagnol (SBPE) Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto Cervantes Benelux in chronologische volgorde: Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (3) Arrondissementsrechtbank Utrecht d.d. 13 augustus 1997Foto ter attentie van de Redactie van SourceVoorlopige aanmelding Meeting Point te LeidenGraciasFundraisingBusiness Plan voor de Heer K. Eric Kroes in Ternaard25 JUNI 1998 Sponsoring (2)28 november 1998Correction Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux: 1981-1987: Regio-indeling Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIOW-Talen B.V.): Maastricht –  Zevenaar – Berichten uit De Zevende Hemel: The Truth and Noting but The Truth Dagboeken 2001 tot en met 2012: In de Winkel van Sinkel is alles te koop.