BEZOEK AAN FRIGILIANA EN ENRIQUE CARO

21:00 Onze horoscoop van vandaag in De Telegraaf luidt Maagd: Het is uitgesloten dat u het iedereen steeds naar de zin kunt maken, dus probeer dat maar niet. Anderen zullen u met respect behandelen als u voor uzelf opkomt, ook al zijn relaties verre van plezierig. U bent sterk en kunt elke confrontatie aan. Schorpioen: Door open te staan voor nieuwe mogelijkheden kunt u persoonlijke dromen naar een hoger niveau tillen. Leg u neer bij meningen of standpunten van mensen die meer expertise hebben, als u betrokken bent bij een creatief project in teamverband.

In dit verband wijd ik op verzoek van Thomas Triebels uit Arnhem ook aandacht aan zijn sterrenbeeld Stier: Een betuttelende stemming kan zich van u meester maken en als u daaraan toegeeft verspilt u uw tijd en zullen de mensen in uw omgeving zich van u afwenden. Als u met jongeren onderweg bent zal het een uitdaging zijn hen iets nuttigs bij te brengen. Na hiervan kennis te hebben genomen zijn wij per bus vanuit Torremolinos naar Frigiliana gereisd alwaar wij om 11:15 uur zijn gearriveerd. Na terugkeer in Nerja hebben wij Enrique Caro bezocht in zijn hotel. Het was een warm weerzien. Hier houd ik het even bij. Want morgen gaan wij samen naar Gibraltar.