BEZOEK AAN GIBRALTAR

Zoals gemeld in Dinsdag 17 februari 2015 22:30 Bezoek aan Gibraltar op vrijdag 2 februari 2015 hebben wij vandaag een bezoek gebracht aan Gibraltar met als hoogtepunt het tekenen van het gastenboek in het Governor’s Palace en de hiernaastgelegen King’s Church. Daarbij heb ik de fotomontages van mij en Diana in de haven van Malaga en voor het woonhuis van Julio Iglesias rond 14:30 aan de secretaresse van de gouverneur overgedragen die mij heeft verzekerd deze aan de gouverneur door te geven. In dit verband meldt De Telegraaf vandaag:” vr 20 feb 2015, 16:19 Julio Iglesias benoemd tot ereburger Madrid De Spaanse volkszanger Julio Iglesias is vrijdag benoemd tot ereburger van zijn geboortestad Madrid. “Geen enkele Madrileen heeft internationaal zoveel bekendheid gekregen als Julio Iglesias nu heeft”, zei wethouder Pedro Corral van cultuur. Wanneer de 71-jarige artiest de eretitel officieel in ontvangst neemt, is nog niet bekend. Iglesias, die al 47 jaar actief is in de showbusiness, heeft in zijn carrière al meer dan 300 miljoen platen verkocht. Dat leverde hem wereldwijd rond 2600 platina en gouden platen op. Platenmaatschappij Sony noemde hem in 2014 de succesvolste zanger uit de zuidelijke landen van de hele muziekgeschiedenis. Het gemeentebestuur van Madrid hoopt in maart of april een datum te kunnen prikken om Iglesias de titel uit te reiken, omdat hij dan voor optredens in West-Europa is. Die shows maken deel uit van zijn wereldtournee voor het jaar 2015. Ondanks zijn hoge leeftijd denkt Iglesias nog niet aan stoppen. “Ik blijf zingen om verder te kunnen leven”, liet hij onlangs weten. Dat is goed nieuws beste Maagd: Uw kans op betere financiële mogelijkheden neemt toe, maar tegelijkertijd ook uw neiging om meer uit te geven dan goed voor u is. Het zal moeite kosten om weerstand te bieden aan een shopping trip. Zeker als u onderweg bent met uw partner. Doe geen impulsieve aankopen. Schorpioen: Er zal de komende dagen sprake zijn van een rustige en aangename sfeer en u kunt zin hebben om niets anders te doen dan tv kijken, een boek te lezen of een computerspelletje te doen. Het kan ook prettig zijn om te dagdromen of uw lijst van geheime doelstellingen bij te werken. Stier: Later dit weekend zal de trend vriendelijk zijn. Behandel uzelf met zachtheid. Laat u door misplaatste onzekerheid of angst niet van de wijs brengen of tot excuses dwingen. Het kan nodig zijn uw dieet bij te stellen. Bezoek, in het belang van uw gezondheid, de tandarts.