EEN VERHAAL UIT CYPRUS

13:10 Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Een verhaal uit Cyprus. Ik ontving aangehechte cheque 20150202Trafford.jpg nummer 106351 uit Toronto inzake de verkoop van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales d.d. 2 februari 2015. Het boek is dus verkocht op de dertiende trouwdag van Willem-Alexander en Máxima. Vanuit deze achtergrond stel ik vast dat onze horoscopen in De Telegraaf van vandaag gelijkluidend zijn als gisteravond beste Maagd: Uw kans op betere financiële mogelijkheden neemt toe, maar tegelijkertijd ook uw neiging om meer uit te geven dan goed voor u is. Het zal moeite kosten om weerstand te bieden aan een shopping trip. Zeker als u onderweg bent met uw partner. Doe geen impulsieve aankopen. In dit verband denk ik aan de zogenaamde ‘shopping trip’ naar Gibraltar van gisteren. Ik heb met Thomas deelgenomen aan de excursie van het bureau CostAfrica in de Calle Casablanca. Wij werden om 07:20 opgehaald voor het Gran Hotel Cervantes. Even daarvoor stopte er een bus onder leiding van de Britse ‘Jacky’ als vermeld in Geen zee te hoog, Terugblik en perspectief, Fusiebesprekingen Koninklijke Luchtvaartmaatschappij met Iberia en British Airways klaarblijkelijk doorkruist, Good intent en het Dossier Vitesse. Ik kwam haar met haar dochter Charlotte weer tegen in Gibraltar. Haar bus droeg het nummer 28. Blijkbaar waren haar passagiers gaan shoppen. Schorpioen: Er zal de komende dagen sprake zijn van een rustige en aangename sfeer en u kunt zin hebben om niets anders te doen dan tv kijken, een boek te lezen of een computerspelletje te doen. Het kan ook prettig zijn om te dagdromen of uw lijst van geheime doelstellingen bij te werken. Stier: Later dit weekend zal de trend vriendelijk zijn. Behandel uzelf met zachtheid. Laat u door misplaatste onzekerheid of angst niet van de wijs brengen of tot excuses dwingen. Het kan nodig zijn uw dieet bij te stellen. Bezoek, in het belang van uw gezondheid, de tandarts.