VAN MARBELLA TOT SEVILLA

19:00 Zaterdag en zondag heb ik met Thomas Triebels een bezoek gebracht aan Marbella. Zaterdag hebben wij een wandeling gemaakt van Puerto Banús naar Marbella en gisteren hebben wij gedineerd in Bistro Paloma. In De Zevende Hemel hebben wij het programma Business Class gezien met een interview met Mr Abraham Moszkowicz. Maagd: U kunt met een tegenvaller te maken krijgen. Maak geen ruzie over geld. Zakelijke onenigheid of een juridisch gevecht kan veel aandacht en energie vergen. Zoek in uw eigen belang en dat van uw zaak feiten en cijfers uit. Schorpioen: Laat vandaag niets aan het toeval over. Er kan zich iets voordoen waarna u zich afvraagt waar het mis is gegaan. De schranderen onder u kunnen iets bedenken wat hun leven eenvoudiger maakt. Stier: Verzeker u vandaag van de hulp van anderen; vele handen maken immers het werk lichter. Als u een uitvlucht hebt bedacht voor het feit dat u op een of ander gebied in gebreke bleef, vraag u dan af waarom dat zo was. Morgen ga ik met Thomas Triebels naar Sevilla.