BEZOEK AAN RONDA EN DE DEADLINE VAN 2006

12:00 Gisteren heb ik met Thomas Triebels een bezoek gebracht aan Ronda. V. Torremolinos per bus 10:20 A. Ronda 12:40. Vertrek per trein 16:50 A. Málaga María Zambrano 18:50. Het was een adembenemende treinreis met de heer Perez uit Granada als conducteur. Dezelfde conducteur als tijdens de treinreis afgelopen dinsdag van Sevilla naar Malaga. In Ronda hadden wij een toevallige ontmoeting met Elise van Berkum in gezelschap van twee heren uit Duitsland. Het nieuws van vandaag in De Telegraaf: “vr 27 feb 2015, 05:30 Ex-advocaat heeft zakelijk faillissement aangevraagd Bram Moszkowicz bankroet Ex-advocaat Bram Moszkowicz heeft gisteren zelf zijn zakelijk faillissement aangevraagd. Volgens Moszkowicz zijn twee van zijn vennootschappen niet meer in staat openstaande schulden te voldoen. Als de rechtbank het faillissement daadwerkelijk uitspreekt, moeten schuldeisers, waaronder de Belastingdienst, bij een curator hun geld zien terug te krijgen.

Uitgesteld Bram Moszkowicz zegt dat hij geen andere mogelijkheden meer ziet zijn financiële problemen op te lossen. Naast het zakelijk bankroet dreigt ook nog een persoonlijk faillissement. Volgens de gewezen advocaat wordt er alles aan gedaan dit te voorkomen. Twee schuldeisers kondigden reeds aan dit persoonlijk faillissement aan te vragen, maar het verzoek werd op het laatste moment uitgesteld.” Dat lag al vanaf 14 januari 1999 voor de hand. Een mondelinge afspraak is óók een afspraak beste Maagd: Te veel spanning kan u spontaan doen besluiten er de brui aan te geven, maar besef dat het altijd van belang is beide kanten van een medaille te zien (JH/LH). Verbreed uw vriendenkring en onderhoud uw contacten in het buitenland. Stier: Voel u niet bezwaard als u niet in staat bent aan de wensen van anderen te voldoen. Bekommer u eerst om uw eigen verlangens, zeker als u meestal degene bent die gunsten verleent zonder er iets voor terug te krijgen. Schorpioen: De kosmische trend is niet optimaal maar verbetert in de loop van de dag. Mensen die dwarsliggen kunnen de sfeer verpesten. Door u professioneel te blijven gedragen, zult u zich weten te redden in elke situatie.

Dat klopt.

Vrijdag 27 februari 2015 16:05 De orde van de dag Na verzending van Vrijdag 27 februari 2015 12:00 Bezoek aan Ronda en de deadline van 2006 ga ik weer over tot de orde van de dag teneinde vast te stellen welke documenten thans in de belangstelling staan. Reisverslag Spanje 1992: etc