PASCUALA MOROTE ‘DE BURGOS A VALENCIA EL CID CABALGA’

Na de lezing ‘Realidad y fantasia en El Quijote: Maritornes, Dorotea-Micomicona’ door Feliciana Palacios volgde de lezing ‘De Burgos a Valencia el Cid Cabalga’ door Pascualita Morote y Labrador met een inleiding door Ana Stamm. Een van mijn reisgenoten in Argentinië in april 2009. Helaas heb ik de lezing van Hartmut Stoesslein over de ontdekking en verovering van Amerika moeten missen. In een stad als Burgos kan ik niet om de verhalen van El Cid heen. Helaas moet ik vaststellen dat ik heb moeten denken aan de slogan ‘Een stapel boeken niets is’. Daarna vond er een recital plaats van drie Spaanse dichteressen. Daarmee heb ik weinig affiniteit.

Videolink 2015072302 Jueves 23 de julio de 2015 Pascuala Morote ‘De Burgos a Valencia El Cid cabalga’