CENA DE CLAUSURA

21:30 Sluitingsmaaltijd in Hotel Palacio de los Blasones en muzikaal optreden van de Rockgroep La LinGa. Na ons bezoek aan het Museo de la evolución humana volgde het sluitingsdiner in Hotel Palacio de los Blasones. Als disgenote had ik Lorena Camacho aan mijn linkerzijde. Lorena Camacho is afkomstig uit Sevilla en verbonden aan de Prinston University in New Jersey (VS). Na afloop van het feestelijk gebeuren heb ik drie dames uit Japan naar de residentie vergezeld en hen in kennis gesteld van de overname van 50 procent van de aandelen van mijn voormalige FRANS SPAANS INSTITUUT door de heer Richard Lewis, voormalig docent Engels aan het Keizerlijk Hof van Japan en de bijzondere ontmoeting die ik dientengevolge op zondag 27 april 1997  had in Warwick Castle.

Videolink Viernes 24 de julio de 2015 Cena de Clausura