EEN RITJE MET DE TOERISTISCHE TREIN DOOR HET CENTRUM VAN BURGOS

Na ons bezoek aan het Museo de la Evolución Humana volgde het sluitingsdiner in Hotel Rice Palacio de los Blasones. Vanmorgen heb ik Lorena Camacho kort voor haar vertrek op haar verzoek een exemplaar van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales geschonken. Vandaag heb ik mijn bezoek aan Burgos afgesloten met een ritje in de toeristische trein door de stad. Altijd een leuke manier om een historische stad te leren kennen. 22:05 Ik heb vanavond nog drie exemplaren van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales cadeau gedaan, t.w. aan Josette Allavena en Josette Hervé uit Parijs als vermeld in 20060509 Start van het Colloquium in Parijs en Francois Hervé, zoon van Josette Hervé.

Videolink 20150725 Zaterdag 25 juli 2015 Een ritje met de toeristische trein door het centrum van Burgos