MIJN BINDING MET DOORN EN DE TELEGRAAF

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Mr.Drs Marc van Hoorn, Elly van Hulst

Ingevolge het gestelde in 20160113 Gesprek met Francien van Pijkeren uit Lochem  “Francien liet mij weten dat zij in Doorn in De Warande hebben gewoond. Dat is in de directe omgeving van het mausoleum van Keizer Wilhelm II van Duitsland” memoreer ik thans mijn documenten waarin Doorn is vermeld. (gecommuniceerd aan geadresseerden).  Ik ontving vanmiddag dit bericht 20160113Orangestate.jpg in mijn brievenbus. Ik kan mijn appartement natuurlijk door hen laten verkopen zodra wij ons in Paleis Soestdijk hebben gevestigd.

Tot ziens in Soestdijk John van der Heyden ofwel Johannes Lambertus van der Heijden van den Broek Voorzitter Stichting Cervantes Benelux.