WANDELING MET LISA

Gistermiddag heb ik vanaf 13:30 uur een wandeling gemaakt met Lisa. Via het park las Palomas in Benalmádena naar Arroyo de la Miel. Daar zijn wij met de trein van 15:34 naar Málaga Centro gereisd. A. 16:00. Wandeling door de Alameda en de op Photograph afgebeelde haven naar het plein voor het Teatro Cervantes. Op het terras van restaurant Vino Mío van Hélène Mostertman werd ik bediend door een dochter van Rob van Gerwen uit Nijmegen als vermeld in 16 april 2010 Gesprek met Mw. Drs Eveline Vos Fruit, de ledenvergadering van D66 Nijmegen en het eerste Britse verkiezingsdebat, etc. Ik heb om 17:52 1 pinta afgerekend (tafel 025) met Hélène en ben met de trein van 18:30 naar Torremolinos teruggekeerd. Nadat ik Lisa op haar logeeradres heb afgeleverd zag ik in De Zevende Hemel de uitzending De langste dag op Nederland 3 inzake D-Day en in het daarnavolgende programma op Nederland 1 van Ivo Niehe deed het mij deugd om Steven Spielberg weer eens te zien.