MIJN DOCUMENTEN D.D. DEADLINE 28 SEPTEMBER: DAG VAN APELDOORN

Na verzending van VRIJDAG 9 SEPTEMBER 2016 21:15 MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 september VANAF MEI 1995 MET HET OOG OP SOESTDIJK zag ik het optreden van André Rieu en zijn orkest in Sydney. Het deed mij ogenblikkelijk denken aan onze reis door Argentinië en onze vlucht met Austral.  Onze gids in Buenos Aires had ons toen al gezegd “Los Argentinos son Italianos que hablan español y creen que son franceses”. In dit verband ben ik tot de conclusie gekomen dat de bewoners van Australië en Nieuw Zeeland kunnen worden aangeduid met “Nederlanders die Engels spreken”. Ik ben dan ook zeer verheugd met het besluit dat Ons Nederlands Koningspaar zich heeft voorgenomen om volgend jaar een bezoek aan deze oude gebiedsdelen te gaan brengen. Het belangrijkste nieuws in De Telegraaf van gisteren:

Plasterk keert niet terug op PvdA-kandidatenlijstGisteren, 15:59 Jorn Jonker Den Haag – Minister Plasterk keert niet terug op de PvdA-kandidatenlijst. Dat zegt zijn woordvoerster tegen De Telegraaf. „Hij is nu 59 en weet nog niet wat hij na dit kabinet gaat doen, maar hij zal niet opnieuw kandidaat zijn voor de Tweede Kamer”, staat in een verklaring. Plasterk staat dus niet open voor een plek in het parlement, maar een nieuw ministerschap sluit hij niet uit. „Het enige besluit dat nú genomen moet worden, is dat over de kandidaatstelling voor de Tweede Kamer. Het ziet ernaar uit dat het kabinet, inclusief demissionaire periode, er misschien wel tot en met de volgende zomer zit. Daarom zijn andere besluiten nu niet aan de orde”, aldus de zegsvrouw namens de bewindsman. Fysiek gaat het weer goed met Plasterk. Hij herstelt goed van een hartoperatie en verwacht volgende week vrijdag zijn werkzaamheden als minister van Binnenlandse Zaken weer op te pakken. Sinds eind juni neemt zijn collega-minister Blok de portefeuille waar. “

Ik hoop dat hij zich dan iets nadrukkelijker kan bezighouden met het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Hij is immers goed geïnformeerd getuige zijn brief van 4 april 2007:

ONDERWIJS CULTUUR WETENSCHAP Instituto Cervantes t.a.v. de heer J.L. van der Heyden Postbus 689 3500 AR Utrecht Den Haag 4 april 2007 Ons kenmerk BOA/2007/M228 Uw brief van 23 februari 2007 Onderwerp Dankzegging felicitatie Geachte heer Van der Heyden, Hartelijk dank voor uw felicitatie die u mij stuurde ter gelegenheid van mijn benoeming tot minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Ik ervaar uw felicitatie als een belangrijke ondersteuning van mijn beslssing om deze eervolle functie te aanvaarden. Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen waar te maken dat u en vele anderen in mij stellen. Met vriendelijke groeten, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Getekend Ronald Plasterk dr. Ronald H.A. Plasterk”.

Ik ben  nu dus benieuwd op welke wijze hij dat vertrouwen gaat waarmaken. Onze horoscoop is weer onveranderd beste Maagd: 10 september 2016: Financiën lopen voorspoedig. Bedenk een slimme oplossing voor een latent probleem. Uw gave mensen te kunnen overtuigen maakt u tot een geboren verkoper. U kunt in de handel veel verdienen. Inventariseer uw bezittingen weer eens.. Schorpioen: 10 september 2016: Leg de nadruk op zaken die met geld te maken hebben; een lening, achterstallige bonus of voorschot kan worden geaccordeerd. Breng uw administratie op orde en onderdruk de neiging geld als water te laten stromen.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten die ik na verzending van mijn brieven 3 mei 1995 Bij de vijfde mei ter attentie van de Directie van De Baak, 3 mei 1995 Bij de vijfde mei ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden en 5 de mayo de 1995 En conmemoración del 5 de mayo a la atención de Don Juan Carlos de Borbón y Borbón Rey de España op 28 september heb geproduceerd: 28 september 1997 Gemengde gevoelens ter attentie vaan Drs Liesbeth Halbertsma28 september 1999 Happy anniversary28 september 2003 Zes jaar later ter attentie van Drs E.H. Halbertsma28 september 2004 Zeven jaar alleen28 september 2007 Hernieuwd bezoek aan het Alhambra28 september 2009 Een romance uit 1994Dinsdag 28 september 2010 Geen bezoek aan Apeldoorn en Brummen28 september 2010 Vragen aan Drs E.H. HalbertsmaWoensdag 28 september 2011 Een bijzondere dag vandaagVrijdag 28 september 2012 De dag van Apeldoorn.

En vervolgens: ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2013 VAN FULHAM TOT TOTTENHAM – VERZONDEN WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 17:35 – ZONDAG 28 SEPTEMBER 2014 EEN HEILIGE DATUM – ZONDAG 28 SEPTEMBER 2014 BLOEDVERWANTEN en MAANDAG 28 SEPTEMBER 2015 22:00 TOESPRAAK VAN KONING WILLEM-ALEXANDER IN DE VERENIGDE NATIES IN NEW YORK.