GELUKKIG NIEUWJAAR

Ik zit hier heel alleen in De Zevende Hemel. Om gezondheidsredenen kan ik de deur niet uit. Maar het werk moet doorgaan. Ik kijk en luister naar een uitzending van de Evangelische Omroep. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze darum vanaf 1 januari 1 januari 2000 De eerste dag van het jaar 20001 januari 2001 Acht jaar Paars en Oranje ter attentie van Minister Annemarie Jorritsma van Economische Zaken van het Kontinkrijk der Nederlanden1 januari 2001 Acht jaar Paars en Oranje ter attentie van Minister Gerrit Zalm van Financi├źn van het Koninkrijk der Nederlanden1 januari 2001 Acht jaar Paars en Oranje ter attentie van Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden en 1 januari 2006 Gelukkig – Happy – Feliz 2006.

IK WENS U ALLEN EEN SUCCESVOL 2017