VERJAARDAG VAN DON JUAN CARLOS DE BORBÓN Y BORBÓN VOORMALIG REY DE ESPAÑA (79)

Na verzending van 2017/01/04/in-memoriam-mr-henk-koning-83/ hebben mijn Spaanse buren mij na telefonisch advies van Dr Frank Buster naar ziekenhuis Santa Elena gebracht. Daar heeft Dr Jiménez Garrido een lichte medische ingreep verricht en gedurende vijf dagen een antibioticum voorgeschreven alsmede controlebezoeken aan de uroloog (vandaag) en cardioloog (maandag). Dat heb ik na thuiskomst telefonisch aan de voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol gemeld. Nadien werd er door een koeriersdienst een pakketje afgeleverd. Hierop heb ik om 22:22 alsvolgt aan de afzender gereageerd: “Terwijl jullie waarschijnlijk nog in de hopschuur zaten hebben de Drie Koningen (Reyes Magos) in opdracht van de kerstman een dag eerder dan te doen gebuikelijk hier een fantastisch cadeau voor mij afgeleverd. Het is de eerste keer dat ik in Spanje ben dat zij mijn huis met een bezoek hebben vereerd. Hartelijk dank hiervoor. Het is voor mij nu al het mooiste cadeau van het jaar 2017. Ik heb het al een mooi plaatsje aan de muur gegeven.”

Vandaag luidt onze horoscoop Maagd: 5 januari 2017: Voel u geen slachtoffer als het om uw gezondheid en welbevinden gaat. Maak een afspraak met een arts als u zich niet helemaal goed voelt. Bedien u van een ruime portie optimisme; een negatieve houding veroorzaakt stress en nervositeit. Schorpioen: 5 januari 2017: U krijgt met een uitdagingen te maken. U zult blij zijn dat het eind van de werkweek aanbreekt nu uw enthousiasme op een laag pitje staat. De sfeer lijkt tamelijk hectisch en niet onder controle. Benader alles zo nuchter mogelijk.

Ik vraag mij af of de astroloog hier doelt op één of meerdere uitdagingen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op deze datum vanaf 5 January 1997 Direct method on behalf of Her Royal Highness te Princess of Wales5 januari 1997 Afspraak ter attentie van Liesbeth Halbertsma5 januari 1998 Helderziendheid5 janauri 1999 Onderzoek5 Januari 2004 In Koninklijke Dienst5 januari 2004 Afspraak 10 januari 2004 ter attentie van Peter-Vincent Schuld5 januari 2005 Een belangrijk signaal en 5 januari 2006 Spanjepolis.