ALBERT VERLINDE UIT ‘S-HERTOGENBOSCH EN HET VERSLAG VAN DE NIEUWJAARSRECEPTIE VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL

Na verzending van 2017/01/13/interview-met-prins-william-en-de-bodyguard/ heb ik een bezoek gebracht aan Biofac in Fuengirola en onderweg nagedacht over het Musical Award Gala van gisteren waarin met name Albert Verlinde een prominente rol vervulde. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Albert Verlinde is vermeld.

31 maart 2003 Kiezen of delen8 juli 2003 Nassaublauw, Rood, Paars en Oranje5 augustus 2003 My Royal Mission –  20 december 2005 You are The One My Number One15 september 2006 Bij jouw vijftigste verjaardag16 augustus 2007 Spaanse erkenning van het Instituto Cervantes Benelux naderbij en Vrijdag 4 november 2011 Heading United States of Northern America.

Ik ontving ook het definitieve verslag van de Nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse Club Costa del Sol: “Het was prachtig weer toen vele leden van de NCCS hun auto parkeerden op het ruime terrein van restaurant Los Caballeros te Benalmádena. In het restaurant was het al een drukte van belang, de 152 gasten werden ontvangen door het evenemententeam en Jan van Holstein, die overal tegelijkertijd aanwezig was; hier schreef hij nieuwe leden in, daar hielp hij iemand te gaan zitten. De grote ruimte oogde bijzonder gezellig, met ruime ronde tafels die uitnodigend waren gedekt. Men wenste elkaar gelukkig Nieuwjaar terwijl de zaal volstroomde en men met vrienden en bekenden aan een tafel ging zitten. De gasten kregen consumptiebonnen, oliebollen, een DVH en de dames ook nog eens een waaier om zichzelf koelte toe te wuiven. De obers waren druk in de weer de meeste gasten van wijn te voorzien. Wijn die overigens van prima kwaliteit was. De aanwezigen lieten het zich goed smaken en al snel begon men de beloofde tapas uit te serveren. Ook die hapjes smaakten bijzonder goed en tijdens het eten begon de Engelse zanggroep the Tapas Choir met een veelstemmige uitvoering van liedjes van de Beach Boys, Queen en de recent overleden Lennard Cohen, wiens Halleluja werkelijk uitmuntend werd gezongen. Onze Irene klonk er bovenuit, met een buitengemene helderheid en tremolo; ja, en ook de Nederlanders zongen mee en verhoogden de kwaliteit van de uitvoering. De dirigent Kevin Turner nam buigend, namens zijn koor het applaus in ontvangst. Jan van Holstein nam het woord. In een korte en bondige toespraak dankte hij de aanwezigen en keek hij nog even terug op een woelig en bewogen verenigingsjaar. Hij memoreerde het groeiend aantal leden, al 200, het stoppen van de financiële verliezen, de vele nieuwe activiteiten, het opbouwen van een nieuwe organisatie, en het nieuwe elan, dat in de club gekomen is. Bescheiden vroeg hij een applaus voor zijn Rietje, die  hem in de moeilijke uren continu had bijgestaan. De aanwezigen onderbraken zijn rede regelmatig met applaus en nadat onze voorzitter de leden had opgeroepen 2017 tot een nog groter succes te maken dan het “‘zogenaamde ‘doorstartjaar’ 2016 kwam er een warm applaus voor onze Jan die zichtbaar opgelucht deze dankbetuiging tot zich nam. Er werd gelachen, gesproken en gediscussiëerd, gegeten en gedronken, en Edgar onze muzikant kreeg de voetjes van de vloer. De gasten braken op met vrolijke en blije gezichten, want het was een bijzonder geslaagd feest, waarbij de thuisblijvers ongelijk kregen en de aanwezigen nog lang zouden spreken over een bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst, van de herboren en snel groeiende Nederlandse Club Costa del Sol, de NCCS.

Peter Langendam Wnd Secretaris.

Ons mooie feest werd mede mogelijk gemaakt door ALEX, uw partner in beleggen. Waaiers van makelaar Frank,   SecondhouseinSpain Klik op deze tekst 2017010803 NCCS Nieuwjaarsreceptie 1 en u kunt het filmpje bekijken dat is gemaakt op de nieuwjaarsreceptie. Met dank aan John van der Heyden.”