HET HEILIG AVONDMAAL

Na verzending van mijn bericht over het landgoed van de Windsors in Parijs heb ik factuur 201741 ad 35 euro om 14:00 uit privémiddelen (opnieuw) voldaan aan de Vereniging Docenten Spaans in Nederland ten behoeve van het Instituto Cervantes Benelux conform het advies van Dolphine Grijns inzake The Tao: “Watch the timing” 14-01-2017 14:00.

The highest good is like water. Water gives life to the ten thousand things and does not strive. It flows in places men reject and so is like the Tao. In dwelling, be close to the land. In meditation, go deep in the heart. In dealing with others, be gentle and kind. In speech, be true. In ruling, be just. In business, be competent. In action, watch the timing. No fight: No blame.

In dit verband keek ik vanaf 18:36 naar de filmreportage Queen Elizabeth The Queen Mother op tot 1:39:12. In dit verband memoreer ik mijn gesprek met de heer Rhodes van Lord Leycester Hospital in Warwick als beschreven in Reverend David Brindley at St. Mary’s Church and the peacock of Warwick Castle: “This has been a very special day. I received my First Holy Comunion in the Anglican Church of St. Mary’s in Warwick. I had a place next to the Master of the Hospital of Robert Earl of Leicester, Mr. B. Rhodes. After the service I had a conversation with him and he told me that his hospital was the favourite of Queen Elizabeth.” En19970429 Visit to Lord Leycester’s Hospital  “I decided to see Mr Rhodes and to write a letter to the Reverend Mr David Brindley. Yesterday I spoke with Lady Marianne Lea and afterwards with Mr Thornton of St. Mary’s Church and in the afternoon I went back to Stratford. I was told that the Earl of Warwick died recently and I asked myself if I could not become his successor. All ingredients are there! So I visited Lord Leycester Hospital and authorized Mr Rhodes to take notice of my letter to Mr Brindley. I think he is a very good priest.”

Vanaf 20:25 zag ik op NPO2 deel 2 van de serie over Koningin Victoria. Gevolgd door  ESTATE SALE OF KING EDWARD 8TH & WALLIS SIMSON {THE DUKE & DUCHESS OF WINDSOR}, 1998 (71). In dit verband verwijs ik naar 17 October 1997 Windsor Estate in Paris. Vandaag vieren wij in het Holland Huis met de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente Costa del Sol Het Heilig Avondmaal. Ik heb dit altijd een belangrijk ritueel gevonden en doet mij altijd denken aan het schilderij van Leonardo da Vinci over deze laatste bijeenkomst van Jezus Christus met zijn leerlingen. In dit verband memoreer ik mijn beide documenten waarin Leonardo da Vinci is vermeld.

20010724 ¿Cómo concer a los habitantes de Cáceres?  – 20060609 De Da Vinci Code en 20060611 Elizabeth. In dit verband doet het mij deugd dat NCCS-voorzitter Jan van Holstein in zijn Nieuwjaarstoespraak van vorige week heeft gesproken over een Heydens karwei. Vanmorgen heb ik vanaf 10:00 ook nog gekeken naar de opname van Blauw Bloed met speciale aandacht voor een Engelstalige toespraak van Koning Felipe over de dag van de investeerders.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 15 januari 15 januari 1996 Advies Minister van Binnenlandse Zaken15 januari 1997 Partnership15 januari 1999 Reünie15 januari 2001 Mijn grote liefde15 januari 2004 Checklist en 15 januari 2008 The Diana Inquest.