VERJAARDAG PRINSES MARGRIET EN HET ZESDE KONINGSHUIS

Vandaag viert Prinses Margriet haar 74ste verjaardag. Langs deze weg gaan mijn welgemeende gelukwensen naar Haar uit. Na verzending van De maatschap heb ik Thomas Triebels via mijn vaste lijn van Telefónica van de verzending van dat bericht aan hem op de hoogte gesteld. Vervolgens verzond ik mijn bericht Enkele ideeën inzake de promotie van de NCCS aan de Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol en werd nadien gebeld door mijn oudste zoon. Hij had zijn eerste werkdag voor NUON achter de rug in Stockholm. Daarom verzond ik hem vanmorgen deze berichtjes: “08:49 Hoi Mark, Bedankt voor jouw telefoontje van gisteravond na jouw bezoek aan Stockholm. Ik kan mij herinneren dat Koning Carl Gustav bij jou op bezoek is geweest tijdens de World Jamboree in Dronten. Ik meen hiervan ook foto’s te hebben gezien. Heb jij die foto’s nog?” En “08:52 Ik heb toen ook nog foto’s gemaakt. Maar die heb ik naar Koningin Beatrix doorgestuurd.” Vanmorgen heb ik tot 10:10 deelgenomen aan het fan onderzoek van de Nijmeegse voetbalclub N.E.C. en gepleit voor een nieuw stadion tussen  Arnhem en Nijmegen. Belangrijk nieuws voor Cervantes Produkties i.s.n. in De Telegraaf: “De Mol vergroot belang in TMG Amsterdam – John de Mol heeft deze week zijn belang in Telegraaf Media Groep (TMG) uitgebreid. Dat blijkt uit een AFM-melding van donderdagochtend. De Mol onthulde zichzelf deze week als grootaandeelhouder, maar had dinsdag nog een belang van 18,4%. Dat is inmiddels opgelopen naar 20,15%. Een woordvoerder wilde eerder deze week niet op geruchten hierover reageren. TMG staat in de belangstelling van het Belgische Mediahuis. Het uitgeefconcern heeft een indicatie voor een bod bekend gemaakt van €5,25 per aandeel.Woensdag sloot TMG na de tweede drukke beursdag op rij op €5,65 – ruim daarboven.”

Dat gaat de goede kant op beste Maagd: 19 januari 2017: De sfeer kan rustiger zijn dan anders. Tevredenheid zal uw deel zijn als u moeilijke taken met succes hebt verricht. U zult extra gemotiveerd zijn als u slanker wilt worden, gezonder wilt eten of met een stevig fitnessprogramma wilt beginnen. Schorpioen: 19 januari 2017: Besteed meer tijd aan de mensen die u dierbaar zijn. Bespreek een verdere uitbreiding van het gezin, een verhuizing of verbouwing. Een nieuw levensperspectief kan tot een andere leefstijl, opleiding of recreatievorm leiden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 19 januari 2001 Koninginnendag 200119 januari 2004 Herbevestging III19 januari 2005 A38019 januari 2006 Niet het werk is het probleem, het probleem is geld19 januari 2008 When fantasies come true en 19 januari 2011 Hutspot met klapstuk.