MYRNA PLUS IN AVEGOOR

Na verzending van Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie winnaar van ‘De slimste mens’ en Prins William verhuist naar Kensington Palace 1A1  zag ik op RTL4 Het programma Myrna Plus met ons aller Myrna Goossen als presentatrice. De naam van haar programma verbindt zich met mijn lijfspreuk Plus Ultra en de bedrijven Málaga Plus en Plus Reizen. Plus Ultra is vermeld in mijn First State of The Union. Het programma Myrna Plus werd uitgezonden vanuit het landgoed Avegoor in Ellecom. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Avegoor is vermeld: JoostHeather   – Gibraltar The RockFeest vierenBilderbergroepVertrouwensrelatieNun komm der Heiden HeilandHet Spaans belang in de Europese grondwetMassage of saunaLandgoed Avegoor in Ellecom28 mei 2006Serverruimte overschredenDe Nijmeegse Vierdaagse 2010Avegoor en Blenheim Palace en Cervantes Produkties.