KONINGIN MÁXIMA OPENT DE NATIONALE ONDERWIJSTENTOONSTELLING IN UTRECHT EN AMERICA FIRST, THE NETHERLANDS SECOND OF ANDERSOM

In het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux gaat de aandacht thans uit naar Behoeftes, Risicobeperking, Spaans en Management in Nederland, Bedrijfsadvisering, Nederlands-Spaanse samenwerkingsprogramma’s, Doelgroepen en Werkgebied. Vandaag wordt in Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling geopend door Koningin Máxima. Na verzending van Nieuwe-perspectieven toonde het NOS Journaal beelden van de jachthaven van Eldorado in Middelaar (Mook Limburg) en duikers onder het ijs op de Berendonk bij Wijchen. In het journaal van 20:00 zijn die beelden herhaald. Het betreft het duikteam De Kaaiman uit Nijmegen. Nadien heb ik op Veronica naar de film Jurassic Park gekeken van Steven Spielberg uit 1993 met Richard Attenborough in de hoofdrol. Vervolgens heb ik het programma Jinek gezien. Eva Jinek had in haar programma de huidige Nederlandse minister van Financiën aan tafel inzake de problematiek met de huidige minister van Justitie. In dit verband werd de naam Oosting genoemd. Deze naam treffen wij aan in onderstaande documenten.

20 november 1994 Operatie Delta24 februari 1996 Inzake opsporing § 3.13.3.  – 17 mei 2000 Naar de eindstreep en 1 maart 2001 Tien jaar Nieuw Elan.

Eva toonde ook beelden van Rod Stewart in Schotland. Rod Stewart is vermeld in 24 juni 1998 Machtsverheffen16 oktober 2005 I am sailing en 2 juli 2007 The end of a dream, the begionning of a new one Het heeft weinig zin om voortdurend terug te blikken. Ons verhaal is nu wel bekend dunkt mij. Ik ontving op mijn werkblad de documenten Correspondentie met advocaat en procureur Mr. Gijsbrecht van Amstel te Bunnik, Gebed zonder Van den Ende, Vertrouwen, Beëindiging lidmaatschap Lionsclub Maarn- Maarsbergen, Vierde bericht uit de Keizer Karelstad en Johnny English. Ik ga ervan uit dat alle hierin vermelde actiepunten THANS zijn uitgevoerd en zie de officiële rapportage terzake van De Nederlandse autoriteiten met belangstelling tegemoet.

Ik had vannacht inderdaad een bijzondere droom. Het was een treinreis in een hogesnelheidstrein naar de hoofdstad van Zwitserland. Er doemden beelden op van een schitterende bergketen. Ik zie ze nu nog voor mijbeste Maagd: 24 januari 2017: Een netelige kwestie kan om ingrijpen vragen. U staat er niet alleen voor; uw partner kan verrassend te hulp schieten. Geen geschikte dag om betweterig op te treden of iemand de les te lezen. Reken op de mensen in uw omgeving. Schorpioen: 24 januari 2017: Geef duidelijke instructies en laat weten waar u bent. Neem niet te heftig deel aan discussies. Vitten zal niet in de smaak vallen van mensen die zich afstandelijk opstellen. Een romantische relatie lijkt steeds sterker te worden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 24 januari 1997 Registratie van het woordmerk Instituto Cervantes in Groot-Brittannië (2)24 januari 1997 19961231 ter attentie van de President van de Rechtbanbk te Amsterdam24 januari 1998 Noblesse Oblige24 januari 2000 Vrede van Nijmegen24 januari 2001 Cervantesonline24 januari 2004 De ‘beetje integere’ Nijmeegse politiek (1) – 24 januari 2004 De ‘beetje integere’ Nijmeegse politiek (2) – 24 januari 2004 Reminders II24 januari 2008 Engeland ontwaakt en 24 januari 2010 Soestdijk of Brummen.