THE SUPREME COURT OF JUSTICE IN LONDEN

Na verzending van Koningin Máxima opent de Nationale Onderwijstentoonstelling in Utrecht en America First The Netherlands second of andersom toonde het NOS Journaal beelden van The Royal Courts of Justice met de mededeling dat dit hof heeft besloten dat het Britse parlement dient te beslissen over een eventuele uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dit is een positieve ontwikkeling. Een zogenaamde ‘Brexit’ is immers in strijd met het Business Plan Instituto Cervantes England and Wales. In dit plan gaat de aandacht thans uit naar 2.3.3 Advisary Board 2.3.4 Method of working 2.3.6.1 Policy making 2.3.6.2 Support 2.3.6.3 Collaboration with Spanish Instituto Cervantes 2.3.6.4 Research & Development 2.3.6.5 Administration and Management 2.3.6.6 Remaining activities 2.4 Personnel en 4.5.7 Nuclear product.