VOGELENZANG

Na verzending van The Netherlands First heb ik vanaf 17:00 deelgenomen aan de gebedsdienst voor de eenheid van de christenen in Lux Mundi te Fuengirola met als thema Week van Gebed voor de Eenheid gevolgd door een gezamenlijke koffietafel. Dit alles onder het motto “With Christ all is possible with nothing matters” met bijzondere aandacht voor The Netherlands welcomes Trump in his own words. Hier raakte ik in gesprek met een inwoner van Lemmer in Friesland over Epke Zonderland en Jan zonder land, ofwel King John I van de Magna Charta in Runnymede. Naar zijn zeggen heeft hij voordien in Leusden gewoond. Na afloop van de dienst werd het nummer Cent milles chansons van Frida Boccara ten gehore gebracht, hetgeen mij herinnerde aan nijn filmverslag van Les Chateaux de la Loire ten tijde van het Frans-Spaans Instituut als afsluiting van ons bezoek aan Le Mont Saint Michel. Van Grada Hildering ontving ik een kruisje met een waxinelichtje. Dat heb ik een mooie plaats op mijn bureau gegeven bij de foto van mijn Supertrio en de groepsfoto met mijn kinderen en kleinkinderen op de trappen van restaurant West End bij Papendal beste Maagd: 25 januari 2017: Een netelige kwestie kan om ingrijpen vragen. U staat er niet alleen voor; uw partner kan verrassend te hulp schieten. Geen geschikte dag om betweterig op te treden of iemand de les te lezen. Reken op de mensen in uw omgeving. Schorpioen: 25 januari 2017: Geef duidelijke instructies en laat weten waar u bent. Neem niet te heftig deel aan discussies. Vitten zal niet in de smaak vallen van mensen die zich afstandelijk opstellen. Een romantische relatie lijkt steeds sterker te worden.

Opnieuw ongewijzigd dus. In dit verband ben jij gisteren ook ter sprake gekomen aan de koffietafel die mij ook deed denken aan onze gezamenlijke lunches in onze vergaderkamer aan de Parallelboulevard 340 in Noordwijk.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 25 januari 1995 ’t Suideras en zijn bewoners25 January 1997 Annual meeting of the Association of teachers in foreign languages25 januari 1998 Home alone25 januari 2000 Uitvoering sociale zekerheid25 januari 2000 Building the holding I en 25 januari 2005 Verlangens en wensen.