DE MAATSCHAP DEEL 1, JEROEN KRABBÉ IN MÁLAGA EN BIJZONDER DEBAT IN DE TWEEDE KAMER DER STATEN GENERAAL VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Na verzending van Bericht van de Fundación Ortega y Gasset in Buenos Aires heb ik vanaf 20:30 op NPO2 naar het eerste deel van de VPRO-televisieserie De Maatschap gekeken. Deze aflevering speelde zich grotendeels af in Zuid-Limburg. In Maastricht om precies te zijn. De hoofdpersoon advocaat en procureur Matthias Meyer deed mij veel denken aan Max Moszkowicz senior, de vader van Mr Abraham Moszkowicz en vanavond komt Jeroen Krabbé vanaf 20:25 in beeld op NPO2 op zoek naar Picasso hier in Málaga.

Vanmiddag wordt vanaf 14:15 op NPO1 het debat uitgezonden uit de Tweede Kamer inzake de problematiek van de huidige Minister van Veiligheid en Justitie en Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden. Ik denk dat er weer stevig gereorganiseerd dient te worden in de Schedeldoekshaven beste Maagd: 26 januari 2017: Een netelige kwestie kan om ingrijpen vragen. U staat er niet alleen voor; uw partner kan verrassend te hulp schieten. Geen geschikte dag om betweterig op te treden of iemand de les te lezen. Reken op de mensen in uw omgeving. Schorpioen: 26 januari 2017: Geef duidelijke instructies en laat weten waar u bent. Neem niet te heftig deel aan discussies. Vitten zal niet in de smaak vallen van mensen die zich afstandelijk opstellen. Een romantische relatie lijkt steeds sterker te worden.

Deze horoscoop is nu voor de derde dag ongewijzigd. Ik bevind mij op dit moment in De Zevende Hemel en de discussies laat ik graag over aan de parlementariërs in het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 26 januari 1996 Instituto Cervantes Benelux26 januari 1997 Landgoed De Horsten te Wassenaar (3)26 januari 2000 Building the holding II26 januari 2001 Nationale Onderwijs Tentoonstelling 200126 januari 2003 Tiscali/CWZ en 26 januari 2005 Nijmegen-Utrecht.