VERBINDING VERBROKEN

Na verzending van De Maatschap Deel 1, Jeroen Krabbé in Málaga en bijzonder debat in de Tweede Kamer der Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden heb ik een bezoek gebracht aan Dr Eduardo Sánchez de Badajoz in Clínica Santa Elena. Ik had een afspraak om 11:20. Even voor 13:00 was ik aan de beurt. Hierdoor heb ik in een Engelstalige krant kennis kunnen nemen van enkele artikelen aangaande de huidige president van de Verenigde Staten van Noord-Amerika en Prime Minister Theresa May van het Verenigd Koninkrijk. Met de trein van 13:07 ben ik vanuit Los Álamos naar Torremolinos teruggekeerd. Bij thuiskomst is even vóór 14:00 de wifi uitgevallen. Hierdoor had ik ook geen verbinding meer met de Nederlandse televisie. Dat probleem was om 14:12 opgelost. Hierdoor had ik de mogelijkheid het debat in de Tweede Kamer inzake de problematiek van de huidige Minister van Veiligheid en Justitie en Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden vanaf 14:15 via de televisie te kunnen volgen tot de schorsing om 16:37. Tijdens het debat is mij met name de aanwezigheid van Kees Verhoeven van D66 opgevallen. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Kees Verhoeven is vermeld: 1 augustus 2011 Het Forum  – 7 februari 2012 Bezoek aan Scherpenzeel18 februari 2012 Friso25 februari 2012 Aanmelding Symposium Duurzaam ondernemen over grenzen heen op 7 maart 2012 verzonden8 maart 2012 NS Keuzedag Extra24 juni 2012 Amaragua en 25 augustus 2012 Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

Het vervolg van het debat vanaf 17:10 heb ik hier in Spanje niet meer via de televisie kunnen zien. Om 17:06 ging bij mij de vaste telefoon over. Nadat ik had opgenomen met “Hallo” werd de verbinding weer verbroken.