JEROEN KRABBÉ IN MÁLAGA EN PARIJS

Na verzending van Cervantescruise naar Santorini, Mykonos en Athene heb ik naar Deel 1 van Krabbé zoekt Picasso gekeken met beelden uit Málaga, Barcelona en Parijs. Op minuut 21 het Grand Palais in Parijs. Daar heb ik voor het eerst Expolangues bezocht in 1986. Dit was het begin van een historische ontwikkeling. Mijn eerste ontmoeting met Bob Burger van Pitman  London die nu in het Malaca Instituto werkt. Hierna zag ik op de NOS Journaals van 12:00 en 13:00 beelden van de glazen piramide van het Louvre, bekend van mijn verhaal over de Da Vinci Code. Hierbij werd met name de Rue de Rivoli genoemd. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de Rue de Rivoli is vermeld: 29 september 1998 Daily Mail30 mei 2000 Jivin’ Jaks8 mei 2006 Reconstructie: De rit naar de luchthaven Le Bourget15 mei 2006 Tweede brief uit Parijs: La Vérité en 26 juli 2009 Hotel Altamarina te Estepona. Om 13:40 kwam onze bekende Chinook weer langsgevlogen. Ik heb de bemanning begroet met een opgestoken duim.