VERJAARDAG PRINSES MARILÈNE (47) EN DE EU-TOP OP MALTA

Vannacht heb ik gedroomd over Sainsbury’s in Staines. Waarschijnlijk ten gevolge van de nadrukkelijke aanwezigheid van de huidige Prime Minister Theresa May van het Verenigd Koninkrijk op de EU-Top op Malta waarop ook Minister-President Mark Rutte van het Koninkrijk der Nederlanden aanwezig was. Na het maken van de groepsfoto gingen alle regeringsleiders snel uiteen op het moment dat de berichten uit het Louvre in Parijs doorkwamen.  In dit verband heb ik na verzending van Le Caroussel du Louvre een vijfde dagnotitie gemaakt met de titel Ze hebben mij liever daar dan een Egyptenaar. Maar na het zien van AIVD-directeur Bertholee in EenVandaag om 18:15 en de mededeling dat deze zaken in Zoetermeer de aandacht hebben van 1600 medewerkers heb ik besloten dit bericht niet te verzenden. Gisteravond heb ik thuis gekeken naar de voetbalwedstrijd ADO Den HaagVitesse Arnhem (2-0). Onze horoscoop in De Telegraaf is weer gelijk aan gisteren beste Maagd: 4 februari 2017: Zet vandaag zowel doorzettingskracht in als tolerantie. Uw wens om in actie te komen zonder eerst goed na te denken kan u parten spelen. Geef niet te veel geld uit in winkels en blijf uit de buurt van vrienden die het te makkelijk uitgeven. Schorpioen: 4 februari 2017: Reken op de beste resultaten als u zich aan de dagelijkse routine houdt en doet waar u het beste in bent. Schuif de sociale omgang even terzijde als het moeite kost u te concentreren. Extra voordeel zal u dan niet ontgaan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 4 februari 1996 Uw brief 95/1438/M-95-4 aan Commissaris van Politie W.J.M. Velings te Nijmegen4 februari 1999 Literatuurlijst ter attentie van de penningmeester van de Vereniging Spaans op School4 februari 2001 Nijmegen-Arnhem4 februari 2004 En nu de website…… 4 februari 2005 Geloof, Hoop en Visie en 4 februari 2008 Tjalling ten Cate.