CONTRIBUTIE 2017 LEVENDE TALEN BETAALD

Ik heb vannacht gedroomd over Jan Wilzing. Na verzending van Terugblik op mijn verblijf in Santa Elena heb ik vanmorgen om 08:53 de contributie voor mijn lidmaatschap van de Vereniging van Leraren in Levende Talen betaald. In dit verband memoreer ik mijn communicatie die ik namens het Instituto Cervantes Benelux met het bestuur van Levende Talen heb gevoerd: 28 februari 1996 Beleidsplan ter attentie van de Vereniging van Leraren in Levende Talen Sectie Spaans (1)11 maart 1996 Beleidsplan (2) ter attentie van de Voorzitter van de sectie Spaans van de Vereniging van Leraren in Levende Talen11 maart 1996 Ontwikkeling Spaans (1) ter attentie van Voorzitter Dr J. Kaldewaij van de Vereniging van Leraren in Levende Talen11 maart 1996 Ontwikkeling Spaans (2) ter attentie van Voorzitter Dr J. Kaldewaij van de Vereniging van Leraren in Levende Talen17 maart 1996 Beleidsontwikkeling (3) ter attentie van Voorzitter J. Kaldewaij van de Vereniging van Leraren in Levende Talen27 maart 1996 Uw brief d.d. 24 maart 1996 ter attentie van Voorzitter Dr J. Kaldewaij van de Vereniging van Leraren in Levende Talen29 maart 1996 Aarzeling ter atttenrie van het Bestuur van de Vereniging van Leraren in Levende Talen3 februari 1997 Declaratie aan Voorzitter Dr J. Kaldewaij van de Vereniging van Leraren in Levende Talen16 december 1998 Stichting Cervantes Benelux ter attentie van de sectie Spaans van het Bestuur van de Vereniging van Leraren in Levende Talen28 januari 1999 Adreswijziging ter attentie van Secretaris B.H. Bartelds van het Bestuur van de Vereniging van Leraren in Levende Talen12 oktober 2004 Lidmaatschap ter attentie van Voorzitter Drs R. Miedema van de Vereniging van Leraren in Levende Talen24 november 2005 Contributie lidnummer 13289 ter attentie van de Penningmeester van de Vereniging van Leraren in Levende Talen27 november 2010 Controle adressenbestand ter attentie van Voorzitter Toon van der Ven van de Vereniging van Leraren in Levende TalenVrijdag 4 maart 2011 Jaarvergadering Levende Talen op zaterdag 2 april 2011 in UtrechtZaterdag 2 april 2011 Algemene Ledenvergadering Vereniging van Leraren in Levende Talen te UtrechtZaterdag 28 mei 2011 Terugblik op de viering van het honderdjarig bestaan van de Vereniging van de Vereniging van Leraren in Levende TalenZondag 29 mei 2011 Aandachtspunten verzonden18 juni 2011 Bezoekverslag 17 juni 2011 ter attentie van  Voorzitter Toon van der Ven van de Vereniging van Leraren in Levende Talen en Dinsdag 20 maart 2012 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten ter attentie van Voorzitter Toon van der Van van de Vereniging van Leraren in Levende Talen.

Onze (ongewijzigde) horoscoop Maagd: 13 februari 2017: U kunt met interessante en unieke concepten op de proppen komen U kunt met een schone lei beginnen als u zich concentreert. De komende tijd is van belang dat al hetgeen u zegt en schrijft kort en bondig is, om misverstanden te voorkomen. Schorpioen: 13 februari 2017: Tot half april zal uw belangstelling toenemen voor uw gezondheid en hygi├źne. Neem de tijd om informatie te verzamelen die van nut kan zijn. Als u thuis werkt kunt u meer opdrachten krijgen voor publicaties of ontwerpen.

Dat doet mij deugd.