VERMELDING VAN ONZE BUTLER PAUL BURRELL IN MIJN DAGELIJKSE BERICHTGEVING

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 12 december 2002 Opmaat naar morgen en na verzending van Opnieuw De Zaak Paul Burrell lees ik in De Telegraaf van vandaag Britten urenlang in de rij voor kleding Diana Gisteren, 20:53 Voor de deuren van Kensington Palace in Londen stonden de hele dag lange rijen. De Britten stonden urenlang te wachten om kleding van Diana, Prinses van Wales te zien. Die wordt de komende maanden tentoongesteld in het paleis waar Diana jarenlang woonde. De eerste royaltyfans stonden al lang voordat de poorten van het paleis werden geopend te wachten. Terry Hutt en John Loughrey wilden per se de eersten zijn die naar binnen mochten en dosten zich speciaal voor die gelegenheid uit in kleding gemaakt van de Britse vlag. Daily Mail trof de mannen vrijdagochtend bij Kensington Palace.  De tentoonstelling Diana: Her Fashion Story was vrijdag voor het eerst toegankelijk voor het publiek. Dat kan allerlei kleding van de prinses, van casual outfits tot galajurken, de komende maanden van dichtbij bekijken. Ook enkele wereldberoemde kledingstukken zijn tentoongesteld. Zo is de blauwe paillettenjurk van Catherine Walker die Diana in 1989 naar een gala droeg te bewonderen. Ook een jas en bijpassende rok die Diana tijdens haar huwelijksreis met prins Charles op Balmoral  droeg, zijn te zien. Beeld Diana: Her Fashion Story maakt deel uit van een reeks evenementen waarmee dit jaar wordt stilgestaan bij haar dood en nalatenschap. Op 31 augustus is het precies twintig jaar geleden dat Diana verongelukte in Parijs. Haar zoons William en Harry lieten vorige maand weten een beeld te laten maken van hun moeder. Dat krijgt een plek in de tuinen van Kensington Palace, waar beide prinsen wonen. „We hopen dat het beeld bezoekers van Kensington Palace doet nadenken over haar leven en nalatenschap.”

Vanuit deze achtergrond ga ik thans over tot een opsomming van de vermelding van en/of verwijzing naar onze butler Paul Burrell in mijn dagelijkse berichtgeving beste Maagd: 25 februari 2017: De werkweek kan minder vlot van start gaan. Geldzaken kunnen tot ruzie leiden met uw partner. Maak geen dubbelzinnige opmerkingen en onthoudt u van sarcasme als u geen olie op het vuur wilt gooien. U kunt vandaag weer iets leren. Schorpioen: 25 februari 2017: Houd rekening met spanningen als ondergeschikten of collega’s niet de kwaliteit leveren dat u wenst. Een project waaraan u nu begint maakt veel kans op succes. Bent u nieuw op het werk schort uw oordeel dan op tot later.

Geen verandering. Ik heb alsvolgt gecommuniceerd vanaf 2 mei 2001 Dagboek Spanje 2001 Deel 1 Verzonden naar de Directie van De Baak in Noordwijk4 juni 2002 Dagboek 00220 juni 2002 Nieuwsbrief 001 en 0029 september 2002 Eerste uitgebreide brief aan Prinses Diana  –  16 september 2002 Kiezen van een uitgever en sponsoring  – 30 september 2002 Vorstelijk bezoek2 oktober 2002 Soldaat van Oranje II/3 oktober 2002 Onze butler Paul Burrell tot en met Maandag 20 februari 2012 The Descendants.