¡ESTO NO ES UN CHISTE!

Na verzending van Inzake de Jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland op zaterdag 25 maart 2017 in Utrecht zond ik mijn jongste zoon architect Ir Ramon J. van der Heijden dit berichtje: “Twee weken geleden zag ik Wim Kok hier nog lopen. Zoals je weet woont hij in Kinderdijk. Ik heb zijn broer van ons bezoek aan Spijkenisse en Kinderdijk op de hoogte gebracht en erbij gezegd dat we toen geen tijd hadden om bij hem op bezoek te gaan. Zoals je weet heeft de broer van Wim Kok hier in Santa Elena zijn knieën laten opereren. Ik denk daarom dat Wim bij hem op ziekenbezoek is gegaan. Van de Radboud Universiteit kreeg ik vorige week een berichtje als alumnus. Toen ik in het Erasmusgebouw een vestiging wilde openen van het Instituto Cervantes Benelux hadden ze daar geen geld voor. Vandaar mijn berichtje Druk, druk, druk naar aanleiding van deze brief. Ik heb nu een lid van de Tweede Kamer ingeschakeld en mijn beleidsplan inzet gemaakt bij de komende verkiezingen op 15 maart  nu er weer geld wordt uitgegeven door de Nederlandse regering. Ik kan niet eeuwig alles blijven voorschieten aan de Regering van het Koninkrijk der Nederlanden.” In dit verband memoreer ik mijn correspondentie terzake: 5 september 2004 Druk, druk, druk…