GOEDE MAATJES

Ik heb gisteren hard gewerkt. Daarom was ik vandaag na verzending van Inzake Minister-President Mark Rutte van het Koninkrijk der Nederlanden behoorlijk aan rust toe.

Bezoek aan Holland Huis en sauna beste Maagd: 8 maart 2017: Het kan moeilijk zijn om vandaag weerstand te bieden aan verleiding. Geef een beetje toe en gun uzelf een klein genoegen. Stel niet uit wat u vandaag kunt doen, maar houd uw aandacht er wel bij, anders moet u morgen alles overdoen. Schorpioen: 8 maart 2017: Het vinden van een oplossing voor een oud probleem zal uw zelfvertrouwen herstellen. Relaties zien er veelbelovend uit. Neem de tijd om te genieten van aangename ervaringen. Vrijgezellen kunnen een bijzonder iemand ontmoeten. Opnieuw onveranderd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 8-maart vanaf mei 1995. Van de Nederlandse belastingdienst ontving ik vandaag een bericht dat bureau Hoenderdos Accountants & Raadgevers B.V. Herengracht 41-43 1506 DN Zaandam zich met mijn belastingaangifte bezighoudt in het Koninkrijk der Nederlanden. Dit kan ik niet plaatsen. Daarom heb ik daar niet op gereageerd conform het advies “U bent niet akkoord omdat u niet wilt dat uw intermediair de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte 2016 kan gebruiken. In dit geval hoeft u niets te doen.” Al bij al lijkt het mij wel goed dat wij goede maatjes blijven.