DE VERGETEN NEDERLANDER

Aansluitend aan mijn bericht Goede Maatjes zag ik vanmorgen de heer Geert Wilders uit Venlo in het programma ‘Goedemorgen Nederland’. Ik voelde mij daarbij wel aangesproken. Met name omdat het vandaag twintig jaar geleden is dat ik de brief : European Cervantes Foundation heb verzonden aan het huidige staatshoofd van Nederland en een brief van soortgelijke strekking aan het huidige staatshoofd van België.

Jarenlang heb ik verantwoordelijkheid gedragen voor heel Nederland. In dit verband memoreer ik de Regio-indeling Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIOW-Talen B.V.).

Het is mij zelfs overkomen dat de voormalige secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden mij na een rondleiding door de Kanselarij in Paleis Het Loo in Apeldoorn heeft gevraagd “Mijn Heer van der Heyden, bent U van plan om het hele land over te nemen?” Waarop ik heb geantwoord: “Nou Mijn Heer Steurbaut. Ik laat het graag aan anderen over, maar dan moeten het wel goede zijn. Ook heb ik als bestuurslid van de Vereniging van instellingen voor Buitenschools Mondeling Onderwijs zes jaar medeverantwoordelijkheid gedragen voor een grote groep particuliere opleidingsinstellingen in het Koninkrijk der Nederlanden totdat een rector van een dag/avondscholengemeenschap in de Kop van Noord-Holland mij klaarblijkelijk voor een al of niet vermeende drugscrimineel heeft aangezien nadat ik ook nog een volledige verantwoordelijkheid voor alle hispanisten in de Benelux op mij had genomen. Vanaf dat moment heb ik mijn ontwikkelingswerk moeten staken. Maar ik ben en blijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Inzake de uitvoering hiervan reken ik op mijn collega’s in Nederland, België, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk beste Maagd: 9 maart 2017: Het kan moeilijk zijn om vandaag weerstand te bieden aan verleiding. Geef een beetje toe en gun uzelf een klein genoegen. Stel niet uit wat u vandaag kunt doen, maar houd uw aandacht er wel bij, anders moet u morgen alles overdoen. Schorpioen: 9 maart 2017: Het vinden van een oplossing voor een oud probleem zal uw zelfvertrouwen herstellen. Relaties zien er veelbelovend uit. Neem de tijd om te genieten van aangename ervaringen. Vrijgezellen kunnen een bijzonder iemand ontmoeten.

Opnieuw onveranderd. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 9 maart vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum: 9 maart 2002 Verbinding met de server, 9 maart 2003 Bericht uit de Keizer Karelstad, 9 maart 2004 The almost visible manager, 9 maart 2005 Spaanse parels, 9 maart 2006 Voetbalmanagement, 9 maart 2007 De John Wright Band en het Luzac College, 9 maart 2009 Bezoek aan Bosch en Duin, 9 maart 2010 Bezoek aan Doctora Romero, Woensdag 9 maart 2011 Terug uit Portugal en Nederlands Staatsbezoek aan Qatar en Vrijdag 9 maart 2012 Toine Manders en Kasteel Drakensteyn.