VOOR DE GOEDE ORDE: ZAANDAM EN PURMEREND

Voor de goede orde memoreer ik aansluitend aan De vergeten Nederlander mijn documenten waarin Zaandam en hieraansluitend Purmerend zijn vermeld. Zaandam treffen wij aan in Ledenlijst Baakkring 1998Ledenlijst Baakkring 1999Ons wereldelftalTerug uit GranadaTweede NS-Keuzedag 2011-2012 Den Haag – Purmerend – SoestdijkOp reis met het boekenweekgeschenk naar Zuid-Limburg en het Verdrag van Maastricht d.d. 1987 en Radio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot Zeist.

Purmerend is verder vermeld in Dank aan het Bestuur van de Vereniging van instellingen voor Buitenschools Mondeling OnderwijsGewonnen en toch zwaar verlorenThe People’s PrincessVijftien jaar LucayaBruggen slaan2011 Veertien jaar Deadline 28-8Tweede NS-Keuzedag 2011-2012 Den Haag – Purmerend – SoestdijkJeroen Snel in Buenos AiresHet Stan Huygens Journaal van zaterdag 10 september 2011Een Prinsheerlijk ritjeKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenDrie jaar na de Reünie van de School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) in AmersfoortLa Nueva EconomíaDeadline vrijdag 28 oktober 2011Sint Nicolaas en het huisje van Jan SteenValkhof Magazine en de SEAT Altea  Odernemen in 2012Van Huis ter Heide tot Huis ter DuinAl Fayed achter de traliesBezoek aan ScherpenzeelNS Keuzedag ExtraABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg MusscheSpaans in Spanje en Cervantes HoldingLibris Literatuurprijs voor A.F.Th. van der Heijden: Radio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot ZeistHoe is het toch met Willibrord Frequin?Annulering domeinnamenSteun vanuit de Christenunie en nieuwe belangstelling vanuit EerbeekCanada, De Koninklijke Weg en Alexander Pechtold  – Herman Wijjffels: De weg vooruit is nooit de weg terugBrief uit Purmerend ontvangenOnze vijfde handelspartnerEngagementDe La Edad Conflictiva en De Dukendonck in Nijmegen’t Goude Hooft gerenoveerdCarmen Morán RodríguezStembiljet verzonden aan de Burgemeester van ‘s-GravenhageAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden en 2012 Sleutel 12.