BERICHTEN VAN JAN VAN HOLSTEIN EN MAARTEN STEENMEIJER

Na verzending van Finale van Wie is De Mol?  ben ik gaan rusten in de sauna in Benalmádena. Met bus M120 van 12:48. Met bus M120 van 15:37 ben ik naar Torremolinos teruggereden. Bij de bushalte in Benalmádena tegenover het restaurant Shakespeare had ik een gesprek met een Engels echtpaar uit Londen. Zij wachtten op bus M110 naar Málaga. Ik heb hen in kennis gesteld van mijn ervaringen in Stratford-upon-Avonen Kensington. Hierop liet de man mij weten dat hij in in de Town Hall heeft gewerkt. Thuisgekomen heb ik de binnenkomende emails gelezen.  Van  De Voorzitter van de Nederlandse Club Costsa del Sol ontving ik het bericht “11:06 Beste John. Allereerst heb ik een volmacht van een lid op je naam gezet voor de A.L.V., oké? Is het te doen voor je om twee a drie a-viertjes van de notulen in het Spaans te vertalen voor de Junta? En weet jij of dat dan eventueel door de Junta wordt geaccepteerd? Groet, Jan.” Ik zal hier nog op reageren. Een bijzondere uitnodiging ontving ik van de Nijmeegse alumnivereniging Frans en Spaans: “vrijdag 10 maart 2017 13:35 Beste alumnus, Op zaterdagmiddag 13 mei 2017 is het eindelijk zo ver: in samenwerking met studievereniging ¿Ouisí? organiseert de afdeling Romaanse Talen & Culturen de door velen langverwachte alumnimiddag Frans en Spaans. In Steigercafé De Dock, op het terrein van de voormalige Honig-fabriek in Nijmegen-West, zullen studenten, oud-studenten, docenten en oud-docenten samenkomen om onder het genot van een glas (of twee) bij te praten, herinneringen op te halen maar ook om nieuwe contacten te leggen of geïnformeerd te worden over de opleiding anno 2017. Aan deze middag, die van 14u tot ongeveer 17u zal duren, zijn kosten verbonden, die wij echter zo laag mogelijk hebben proberen te houden. Voor het redelijke bedrag van 15 euro kun je onbeperkt fris, bier en wijn drinken, ook zal er geen gebrek zijn aan zoute stengels, olijven, kaas en worst. Tijdens deze middag staan twee activiteiten gepland: een miniquiz waarmee jullie kennis van het Frans en het Spaans getest wordt (taal, geschiedenis, film, muziek, literatuur, sport enzovoort) en een speeddatesessie waarin studenten en alumni voor een korte tijd aan elkaar worden gekoppeld. Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op zaterdag 13 mei aanstaande en verzoeken jullie om voor 6 mei het bedrag van 15 euro p.p. over te maken op rekeningnummer NL25INGB0005596082 t.n.v. Studievereniging ¿Ouisí? en o.v.v. “Alumnimiddag Romaans”.  Zegt het voort, en tot dan! Namens de opleiding Romaanse Talen & Culturen Studievereniging ¿Ouisí? Maarten Steenmeijer en Marc Smeets, Melanie Meijers, Pim Scheerder, Lars Bakkenes, Thomas Ohlenforst”. Deze uitnodiging stel ik zeer op prijs en ik hoop er op die 13de mei, precies honderd jaar na de verschijning van de Heilige Maagd in Fátima bij te kunnen zijn. Van de afzenders is Maarten Steenmeijer een persoonlijke bekende. Daarom memoreer ik hieronder mijn documenten waarin Prof.Dr Maarten Steenmeijer is vermeld.

Marktcommunicatie en Public Relations9 maart 2001 FC CervantesZaterdag 21 mei 2011 Democracia RealDinsdag 13 maart 2012 Remembering Christmas 1996 en Zaterdag 31 maart 2012 Jaarvergadering VDSN in Hilversum volgeboekt tijdens het colloquium van de AEPE in Tasjkent.