NOODWEER AAN DE SPAANSE ZUIDKUST

Op deze laatste dag voor de Nederlandse parlementsverkiezingen stormt het hier weer aan de Spaanse zuidkust. Het NOS Journaal liet vanmorgen beelden zien van de jeugdverkiezingen in het Ichtus College in Veenendaal. Dat was in 1979 een van de eerste cursuslokaties van het toenmalige Frans-Spaans Instituut (FSI). Ik ben er donderdag 12 november 2015 nog langs gewandeld.  Bij die gelegenheid heb ik mijn boek cadeau gedaan aan de directie van Sauna De Heuvelrug. Op die dag werd er gevlagd in Maarn beste Maagd: 14 maart 2017: Een prima dag om toekomstplannen te maken. Koppel visie aan realiteitszin. Werklozen moeten hun oogkleppen afzetten zodat zij een breder arbeidsveld kunnen overzien. Zeg geen onnadenkende dingen; u kunt iemand kwetsen. Schorpioen: 14 maart 2017: Uw algemeen welbevinden vraagt aandacht en de komende periode is het van belang dagelijks te bewegen en gezond te eten. U kunt met weinig inspanning veel verbeteren. Herzie huiselijke omstandigheden en rond zaken af. Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik bij dezeaansluitend aan mijn bericht Myriam Pradillo in Foco van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland inzake het Instituto Cervantes mijn gevoerde correspondentie op 14-maart vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum: 14 maart 2002 Pim Fortuyn met taarten bekogeld14 maart 2003 Vierde bericht uit de Keizer Karelstad14 maart 2004 ¿Adónde vamos?14 maart 2005 Windstilte14 maart 2007 Tot ziens in NederlandDeadline 14 maart 2008Maandag 14 maart 2011 Van James Hewitt tot Claudia Holloway en Woensdag 14 maart 2012 ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Ingeborg Mussche.