NEDERLAND GAAT MIJ AAN HET HART

Na verzending van Parlementsverkiezingen in Het Koninkrijk der Nederlanden als beschreven in Economic Profile Form ter attentie van Kirstin van der Laan van Freemont Cyprus heb ik met Mr.Drs. Marc van Hoorn een bezoek gebracht aan Fuengirola en voerde nadien enige correspondentie inzake ons bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Vervolgens las ik dit binnenkomende bericht: “09:05 Kirstin van der Laan Geachte heer Van der Heyden, Bijgevoegd een zogenaamde Economic Profile Form. We zijn nu wettelijk verplicht dit formulier in het dossier van uw limited te hebben. Graag het formulier invullen en naar ons terugsturen, per scan en het origineel naar onze PO BOX. Alvast hartelijk dank. Zonder dit formulier zijn wij helaas genoodzaakt onze services aan de limited te stoppen omdat wij onze vergunning kunnen verliezen voor het niet op orde hebben van onze dossiers.”

Hierop zond ik als reactie om 14:58 “ Economic Profile Form Aan: Kirstin van der Laan CC De voormalige statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, De Voorzitter van de Vereniging Docenten Spaans In Nederland, De Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol, Pia Dijkstra Beste Kirstin, Hartelijk dank voor dit bericht. Aangehecht mijn ingevulde versie. Het origineel zal ik bij de eerste de beste gelegenheid ter verzending aanbieden op het postkantoor van Torremolinos. Laat ze het nu maar uitzoeken in het ‘Verenigd Koninkrijk‘. Hartelijke groet en tot ziens in Paleis Soestdijk J.L. van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux” Na te hebben vastgesteld dat ik abusievelijk de datum 14 maart 2017 had ingevuld heb ik om 17:14 een gecorrigeerde versie met datum 15 maart 2017 doorgemaild met als mededeling “Sorry Kirstin, Ik heb de verkeerde datum ingevuld. Hierbij de verbeterde versie. Ik zal je het origineel nu toesturen. Hartelijk groet, JOHN L. VAN DER HEYDEN Torremolinos” Hierna heb ik mij vervoegd tot het postkantoor van Torremolinos en Kirstin van der Laan daarvan om 18:13 per email alsvolgt bericht: “Het origineel heb ik om 17:39 Spaanse tijd aangetekend verzonden in het postkantoor van Torremolinos. Zie aangehecht verzendbewijs. Hartelijke groet, JOHN L. VAN DER HEYDEN” Vervolgens terzake tot 19:46 nog enkele mailtjes verzonden. Daarna heb ik de ontwikkelingen inzake de verkiezingen in het Koninkrijk der Nederlanden met belangstelling gevolgd. Op dit moment is meer dan 95% van de stemmen geteld. De verhoudingen voor de partijen die ik van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux in kennis heb gesteld luiden thans CDA 19 zetels, D66 19 zetels, PvdA 9 zetels en VVD 33. Samen 80 zetels. Dat maakt een sterk ‘Cervanteskabinet’ mogelijk in de Tweede Kamer der Staten Generaal. In dit verband meldt De Telegraaf: Rutte is held van Europa Buitenlandse media: Rutte is held van Europa 2 uur geleden Washington – De voorlopige uitslag van de Nederlandse verkiezingen wordt door buitenlandse media omschreven als een nederlaag voor het populisme. Rutte is „een avond lang de held van Europa”, kopte de Duitse krant Die Welt. Rutte dankt die heldenstatus volgens de krant aan het feit dat hij PVV-leider Geert Wilders voorbleef. „Rutte is op dit moment niet alleen de held van zijn aanhangers. Hij is de held van Europa”, schrijft Die Welt. ’Populism takes hit’ CNN concludeert dat het extreemrechts populisme heeft gefaald voor een eerste test in Europa, nu de PVV ruim achter de VVD lijkt te zijn geëindigd. „Populism takes a hit”, concludeerde de nieuwszender. Nadat de Britten stemden voor een vertrek uit de Europese Unie en Donald Trump de verkiezingen won in de VS, werd vanuit het buitenland vol spanning naar Nederland gekeken. Volgens The New York Times volgde Europa deze verkiezingen op de voet. Ook de Britse BBC had vooral oog voor de politieke tweestrijd tussen Rutte en de PVV-leider. „Premier Rutte viert ’afwijzing van het populisme”, kopte de Britse omroep boven een foto van een breed lachende VVD-leider. ’The Jessiah’ The Guardian wees ondertussen GroenLinks aan als grootste winnaar van de verkiezingen. De partij van Jesse Klaver, „door zijn enthousiaste aanhangers omschreven als The Jessiah”, wordt voor het eerst de grootste partij op links, berichtte de Britse krant.” Ik kies vanmorgen ook voor het artikel “Pechtold D66 Populisme is gestopt Pechtold (D66): populisme is gestopt Gisteren, 23:24Den Haag – ,,Wat een fantastische avond, wat een fantastische uitkomst”, reageerde D66-lijsttrekker Alexander Pechtold op de voorspelde stijging van zeven naar negentien zetels voor zijn partij. ,,Wij boeken vandaag de negende overwinning op rij.” ,,Door de afgelopen jaren niet alleen mee te denken, maar ook mee te doen”, verklaarde Pechtold de winst voor zijn partij. Volgens hem is de op basis van de exitpoll verwachte verkiezingsuitslag ook een belangrijk signaal dat het populisme is gestopt. ,,Er was zo ongelooflijk veel internationale pers op de been om te kijken wat er zou gebeuren. Na Brexit, na Trump keek men nu naar Europa. Hier in Nederland is dat populistische geluid gestopt.”D66 wil nu de zetels, negentien zoals het zich nu laat aanzien ,,wederom inzetten om te laten zien waar constructieve politiek de komende jaren toe kan leiden”. Pia Dijkstra kan nu aan het werk met ons beleidsplan beste Maagd: 16 maart 2017: Zakelijk kan het erop lijken dat u bij elke stap voorwaarts er twee achteruit doet. Misschien moet u zich beter voorbereiden. Bemoei u niet met gekonkel op de werkvloer. Lees de kleine lettertjes als u een contract o.i.d. moet tekenen. Schorpioen: 16 maart 2017: Uw charme zal u van pas komen bij zakelijke en financiële afspraken. Investeer energie in een studie. Houd er rekening mee dat collega’s niet helemaal eerlijk zijn; luister naar hetgeen ze zeggen maar neem uw eigen beslissingen.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 16 maart vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 16 maart 2002 Vijfde congres Spaans in Nederland16 maart 2003 Lacaune16 maart 2004 Positief denken16 maart 2005 Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen16 maart 2006 Sight First16 maart 2007 Positive thinking16 maart 2008 Op weg naar Groningen16 maart 2009 Sleutel 4116 maart 2010 Voorbereiding jaarvergadering VDSNWoensdag 16 maart 2011 Mijn testament van 1999 en Vrijdag 16 maart 2012 Vernieuwing Index Berichten uit De Zevende Hemel.