TWEEDE DAG STAATSBEZOEK VAN PRESIDENT MACRI VAN ARGENTINIË AAN NEDERLAND: BEVORDEREN VAN HANDEL

Liesbeth, Dit bericht sluit aan bij Argentijns Staatsbezoek van President Macri van Argentinië aan Nederland. Op 26 maart 2017 om 23:32 ontving ik van NCCS-voorzitter Jan van Holstein het bericht “Beste John. Ik hoorde dat je van onschatbare waarde bent geweest in Fatima en omstreken. Bedankt, Jan.” Eindelijk een stukje erkenning! Uiteindelijk is mijn handelsmerk eveneens van onschatbare waarde. Vervolgens heb ik gisteravond vanaf 19:06 tot 20:32 aan de intekenaars voor mijn verslag mijn reisverslag gestuurd en om 20:18 alsvolgt aan de voorzitter gemeld:

THE MAGICAL MYSTERY TOUR Goedenavond Jan, Ik stel je hiermee in kennis van mijn aangehechte verslag van onze reis van vorige week aan de deelnemers van onze reis naar Portugal. Desgewenst staat deze lijst tot je beschikking. Maar ik mag aannemen dat Irene hierover reeds de beschikking heeft. PRETTIGE AVOND, JOHN”

Drs Leontine Freeve schreef mij gisteren om 20:51 als reactie op mijn bericht Jaarlijkse studiedag van de VDSN in het Instituto Cervantes te Utrecht  “Ja, ik ben er geweest en er staat een foto, zeggen ze, op facebook van mij. Ik zit er niet op, op facebook, dus… Als ik wat meer tijd heb, zal ik je schrijven hoe ik het vond., Dag, mooi weer hier, Leontine” Mijn reactie van vandaag: “Hoi Leontine, Bedankt voor jouw berichtje. Ik ben benieuwd of de Spanjaarden nu eindelijk onze rechten hebben erkend in de Benelux. Vorige week heb ik met de Nederlandse Club Costa del Sol een historische reis gemaakt naar Portugal. Het bezoek eindigde in Sintra, het buitenverblijf van de Portugese koningen. Ik hoop dat WIJ op Gran Canaria nu echt tot zaken kunnen komen. Aangehecht ontvang je mijn reisverslag. Hartelijke groet, JOHN”

Binnen dit kader is het vandaag de tweede dag van het historische staatsbezoek van de Argentijnse president Macri en zijn echtgenote aan het Koninkrijk der Nederlanden. Volgens het laatste bericht van registratie van de Kamer van Koophandel te Amsterdam d.d. 16 april 2010 is de doelstelling van de Stichting Cervantes Benelux: Bevordering van handel. Dit staatsbezoek past dus binnen deze doelstelling. Ik hoop dat jij thans kunt zorgdragen voor een gepaste aanvulling van het bestuur van de Stichting Cervantes Benelux zodat ik bij het bereiken van mijn zeventigste levensjaar op 9 november 2017 mijn verantwoordelijkheid als voorzitter op zorgvuldige wijze kan overdragen aan mijn indertijd beoogde Argentijnse beleidsmedewerkster beste Maagd: 28 maart 2017: U kunt een andere dynamiek ontdekken in de mensen met wie u het meest te maken hebt. Op het werk lijkt sprake van nieuwe initiatieven van de leiding. Het oppakken van suggesties zal nuttig blijken. Pak zaken professioneel aan. Schorpioen: 28 maart 2017: Ga niet nonchalant om met brand- of snijwonden, verhoogde bloeddruk of koorts. De kosmos legt de nadruk op zaken als autonomie en macht; u kunt te maken krijgen met onzekerheid. De sterren staan gunstig voor pionierswerk.

Dat doet mij deugd. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op 28 maart vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum: 28 maart 2002 Excursie naar Sergiev Posad28 maart 2003 Logboek zomer 199628 maart 2005 Dochter voor Friso en Mabel: Emma Luana Nanette Sophie28 maart 2007 De grote dagDeadline 28 maart 200828 maart 2010 Jezus Christ SuperstarLunes el 28 de marzo de 2011 Recordando Steven Spielberg en Nimega en Woensdag 28 maart 2012 Oranjesingel. Tot ziens in Paleis Soestdijk J.L. van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux.