CONGRESO INTERNACIONAL DE ESPAÑOL POR FINES ESPECÍFICOS (VI CIEFE) IN AMSTERDAM

Na verzending van In verband met Cazorla en Westminster Abbey heb ik mij gewijd aan de vertaling in het kastiliaans van de notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol d.d. 18 maart 2017 van de hand van secretaris Peter Langendam. Deze heb ik om 20:21 naar Jan van Holstein doorgestuurd beste Maagd: 31 maart 2017: Zorg dat u niet betrokken raakt bij een ruzie als u de deur uitgaat. Een idee van een vriend(in) kan goed uitvoerbaar blijken en winst voor u beiden opleveren. Geef zowel zakelijke als persoonlijke relatieproblemen alle aandacht. Schorpioen: 31 maart 2017: De kosmos waarschuwt u geen risico te nemen met geld of fondsen. Stel u voorzichtig op bij het nemen van besluiten en het aangaan van nieuwe verplichtingen. Blijf wel diplomatiek, anderen kunnen snel gekwetst zijn.

Dat klopt. Vandaag wordt in Amsterdam een Congreso de Español para Fines Específicos (VI CIEFE) gehouden. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op 31 maart vanaf mei 1995 en mijn berichtgeving op deze datum: 31 maart 2002 Bezoek aan de Salvator Kathedraal31 maart 2003 Kiezen of delen31 maart 2007 Onderzoek naar ontvoering van Diana nadert voltooiing31 maart 2008 Hartverwarmend31 maart 2009 Wereldtop te ‘s-GravenhageDonderdag 31 maart 2011 Aanzoek en Zaterdag 31 maart 2012 Jaarvergadering VDSN in Hilversum volgeboekt tijdens het Colloquium van de AEPE in Tasjkent.