DE HERDENKINGSDIENST IN WESTMINSTER ABBEY OP WOENSDAG 5 APRIL 2017

Nu het volledige NCCS-bestuur is geïnstalleerd heb ik besloten vandaag dit bericht aan alle vijf leden van het bestuur te doen toekomen. Centraal aanspeelpunt blijft echter voorzitter Jan van Holstein.  Ik beschouw de uittreding van Groot-Brittannië uit de Europese Unie als een vorm van vluchtgedrag. Met name in verband met hun houding jegens de Prinses van Wales toen zij nog in leven was. Tot op heden heb ik immers nog niet kunnen vaststellen dat de Britse bevolking heeft erkend dat Prinses Diana twintig jaar geleden het eerste slachtoffer was van een Egyptische kamikaze-actie. De Britten dienen natuurlijk alle consequenties van deze onttrekking aan hun verantwoordelijkheden te accepteren. Vanuit deze achtergrond wijs ik na verzending van Congreso Internacional de Español por fines específicos (VI CIEFE) in Amsterdam in mijn bericht In verband met Cazorla en Westminster Abbeyop het artikel William, Catherine en Harry bij herdenking aanslag. In dit verband heb ik een chronologisch overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Westminster Abbey is vermeld beginnend met 21 April 1997 Weekly Report 16 to Lady Diana Frances Spencer – The Changing of the Guard: 19 April 1997 Presenting myself at Kensington Palace/20 April 1997 Attending the choral evensong at Westminster Abbey en eindigend met Dinsdag 26 juni 2012 Jaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y El Rey Don Juan Carlos de España.