DE JAARVERGADERING VAN DE VERENIGING VAN LERAREN IN LEVENDE TALEN EN RIK FELDERHOF IN TIJD VOOR MAX

Laat ik dit bericht beginnen met de mededeling dat ik de raketaanval op Syrië in opdracht van de huidige republikeinse president van de Verenigde Staten van Noord-Amerika scherp veroordeel op een moment dat de juridische feiten nog niet helder zijn. In dit verband ben ik het volledig eens met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov dat de situatie van 2003 zich thans heeft herhaald. Men kan niet onbeperkt raketten afschieten op een soevereine staat als de juridische grondslag daarvoor niet aanwezig is. De beginselen van de Rechtsstaat dienen te allen tijde te blijven prevaleren. Dat geldt op de eerste plaats voor de militaire machthebbers. Evenals toen geldt ook op dit moment “There is no legal justification”. Vandaag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van de Vereniging van Leraren in Levende Talen. Vanzelfsprekend kan ik hierbij ook niet aanwezig zijn, maar ‘for the record’ herhaal ik de oproep die ik heb ontvangen van het bestuur van Levende Talen inzake de bijeenkomst van vandaag.

“Dear colleagues and members of the English section of Levende Talen, On behalf of the board I would like to cordially invite you to attend our MORNING SESSION of the Annual General Meeting at ROC Midden Nederland, Vondellaan 174 on 8th April. It will be held from 10.30h- 12.00h. There is good news for those of you who missed out on receiving our gift at NCE which proved very much sought after.  We have a list of your names. You will have another opportunity to collect it at the meeting!  The program will include a presentation by our candidate Board member Githa Backx: Shakespeare in 5 HAVO How can a teacher motivate students in their exam year of HAVO to read Shakespeare? In this PRESENTATION, you will hear the story of three years in HAVO 5 at a small school in Amersfoort. This is a completely out-of-the-box approach to an established phenomenon: the students create their own performance of Romeo and Juliet.  How they go about this and which results in the exams this yielded, will be explained. You will also see footage of the latest performance. Please register on the website. We look forward to welcoming you. Willemien den Hollander, Chair”.

Ik hoop dan ook van harte dat er binnen dit kader verdere activiteiten worden ontwikkeld conform de afspraken die ik op 28 april 1997 met Economic Development Manager Philip Homer in Stratford-upon-Avon heb gemaakt.

Na verzending van mijn bericht over papa-dagheb ik een bezoek gebracht aan Dr Frank Buster en vervolgens dit bericht verzonden aan NCCS-voorzitter Jan van Holstein: “13:31 Goedemiddag Jan, Ik had mij voorgenomen vanmiddag de inloopmiddag te bezoeken. Maar na mijn bezoek van zojuist aan Dr Frank Buster heb ik moeten besluiten hiervan af te zien. Ik ben helaas nog niet helemaal genezen. Ik heb mij wel aangemeld voor Koningsdag. Graag verzoek ik je mijn hartelijke groeten over te brengen aan mijn medepassagiers van de reis naar Portugal. Hartelijke groet, John L. van der Heyden”. Reactie: “13:31 Jammer John. Ik doe allen de groeten van je. Kijk eens op voorblad van de website daar zie je de hoffotograaf. We zullen je vanmiddag missen. Deze week heb ik bij twee afspraken ruim 1000 euro gescoord voor advertenties. Juan.”

Vanaf 17:10 zag ik Rik Felderhof in Tijd voor MAX. Veel spreektijd was hem niet vergund in verband met de gebeuretenissen in Stockholm. Desalniettemin is dit voor mij aanleiding om mijn lijs t met documenten te memoreren waarin Rik Felderhof is vermeld beginnend met 10 februari 1998 Casa Real en eindigend met Donderdag 2 augustus 2012 Hampton CourtZaterdag 4 augustus 2012 Ambassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham PalaceVrijdag 10 augustus 2012 Eton en Eton College en Maandag 17 september 2012 Wandelen.

Rik sprak met name over DE SCHOONHEID VAN DE LEUGEN.  Ik hecht er echter aan dat hij ook voor De Waarheid uitkomt. In dit verband denk ik dat ik de brief van Liesbeth Maaten als een leugentje om bestwil dien te beschouwen in plaats van valsheid in geschrifte beste Maagd: 8 april 2017:  Het tempo neemt toe. Ga aan de slag, zeg wat u te zeggen hebt maar doe dat weloverwogen. Verklein het risico op ongelukken door u niet te haasten. Speculeren kan winstgevend zijn; uw inzicht is verstandig en u overziet het totaalbeeld. Schorpioen: 8 april 2017: Tegenstrijdige invloeden beheersen de nieuwe werkweek. Richt al uw aandacht op uw werk. Over gebrek aan energie zult u niet te klagen hebben. Iedere fysieke inspanning zal positief werken en u helpen stress te verminderen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op 8 april vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 8 April 1997 Letter from the Head Master of Eton College,  8 april 2001 Bezoek aan nieuwe Apple-dealer in Velp8 april 2002 Jacqeline Müller8 april 2003 Hervatting werkzaamheden8 april 2007 Lambert van Bodegom8 april 2008 Claim op Harrods blijft gehandhaafd tot vergoeding van de schade heeft plaatsgevonden8 april 2009 De Eikenhorst in Wassenaar8 april 2010 StichtingskwestieVrijdag 8 april 2011 Koos Samson en de SROC te Amersfoort en Eerste Paasdag zondag 8 april 2012 Inventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van drs P. Ottenhoff.