OPNIEUW GROEN LICHT

Na verzending van De monniken van Schiermonnikoog meldde het NOS Journaal van 17:00 dat de voorgestelde Britse parlementsverkiezingen definitief doorgang vinden op 8 juni 2017.

De Telegraaf schreef hierover: “Groen licht vroege verkiezingen Brits parlement voor vervroegde verkiezingen 1 uur geleden LONDEN – Het Britse Lagerhuis heeft woensdag groen licht gegeven voor vervroegde verkiezingen. Een ruime meerderheid van de parlementariërs schaarde zich achter het voorstel van premier Theresa May om de stembusgang komende zomer te laten plaatsvinden. De uitkomst van de stemming komt niet als een verrassing. Meerdere oppositiepartijen hadden al kenbaar gemaakt May aan de benodigde stemmen te willen helpen. De premier zei vervroegde verkiezingen noodzakelijk te vinden vanwege de onderhandelingen over de Britse uittreding uit de Europese Unie.”

In dit verband memoreer ik mijn brief 21 maart 1997 Groen Licht ter attentie van mijn voormalige studiecoördinator. Onze horoscoop luidt vandaag Maagd: 20 april 2017: Geen geschikte dag voor een scène over iets wat u niet bevalt. Koop geen kleding o.i.d. in een impuls; het wordt een miskoop. Neem mensen niet tegen u in door ze op hun zwakheden te wijzen. Tracht niet meer te doen dan u aan kunt. Schorpioen: 20 april 2017: Denk aan uw banksaldo als u zin hebt om de bloemetjes buiten te zetten. U zult het de komende tijd druk hebben met het voeren van financiële onderhandelingen. Open een spaarrekening of vraag een accountant advies.

Er dient in dit verband eerst meer duidelijkheid te komen in privé en zakelijk. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op 20 april vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 20 April 1997 Attending the Choral Evensong at Westminster Abbey20 april 2001 Cervantes Management Group20 april 2003 Blauw –  20 april 2006 Domeinnamen Cervantes.eu en Cervantesonline.eu20 april 2007 Burgemeester Hardleers20 april 2008 Via Keulen naar Ibiza20 de abril de 2009 Perito Moreno20 april 2010 Kroonprins Filip van België vijftig jaarWoensdag 20 april 2011 The Bold en Vrijdag 20 april 2012 Sleutel 70.