VERJAARDAG MR.DRS. MARC VAN HOORN, DÍA DO PORTUGAL EN HOTEL EMPERADOR IN MADRID

Na verzending van Van Holland Huis tot Café De Brabander in Torremolinos gaan mijn gedachten thans uit naar Tilburg, Mi Buenos Aires Querido door Carlos Gardel en Olga María Ramos tijdens ons bezoek aan Buenos Aires en heb ik gekeken naar de reportage Diana Her True Story (FULL) en HARRY the Mysterious prince part 3.wmf. De homepage van De Telegraaf bevat vandaag een advertentie van HOTEL EMPERADOR in de Gran Vía in Madrid. In dit verband lees ik ook “Elton John getroffen door zeldzame infectie Gisteren, 23:53 Elton John is getroffen door een zeldzame infectie. Daardoor heeft hij al zijn optredens tot juni afgezegd. De zanger was vanuit Chili op weg naar huis toen hij ’gevaarlijk ziek’ werd. Toen Elton aankwam in Engeland, is hij meteen naar het ziekenhuis gebracht en heeft vervolgens twee dagen op de intensive care doorgebracht. Afgelopen zaterdag mocht hij het ziekenhuis weer verlaten en moet nu op doktersadvies rust houden. Naar verwachting herstelt hij volledig. Zijn comeback staat gepland voor 3 juni in Twickenham, Engeland. Elton laat zelf in een verklaring weten: „Ik prijs me gelukkig dat ik de meest ongelofelijke en loyale fans heb en het spijt me dat ik ze moet teleurstellen. Ik ben erg dankbaar naar het medische team toe omdat ze zo goed voor me gezorgd hebben.” Het lijkt wel iets op wat Irene Vroege overkwam in Badajoz, Fatima en Leiria. Ik wens Elton John een spoedig herstel. Onze horoscoop is opnieuw ongewijzigd beste Maagd: 25 april 2017: U kunt vandaag met wat obstakels te maken krijgen maar met enige inspanning kunt u toch vorderen. Werk samen met collega’s teneinde de werkvloer vrij te houden van spanningen. Veronderstel niets en trek niet te snel conclusies. Schorpioen: 25 april 2017: Hoewel de trend positief is kunt u, naarmate de dag vordert, van mening zijn dat zaken wel erg ingewikkeld zijn. Binnen de familie kan sprake zijn van onenigheid; trek het u niet aan, blijf toeschietelijk en raak niet in verwarring.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie op 25 april vanaf mei 1995 en mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 25 April 1997 Walcote House and Warwick Business School25 april 2001 Nauta Dutilh in beeld25 april 2003 Investeerders25 april 2006 Luxemburgs Staatsbezoek aan Nederland25 april 2007 Bij het overlijden van Boris Jeltsin25 april 2008 Change25 april 2009 Wanda en San Ignacio25 april 2010 Steun voor Baltasar Garzón en Maandag 25 april 2011 Het lint met rode harten.