ROUWVERWERKING

Tot aan verzending van mijn bericht 2017/05/23/nieuwe-horoscoop-van-de-telegraaf/ had ik mij voorgenomen niet te reageren op de gebeurtenissen van gisteravond. Maar opnieuw ben ik in diepe rouw gedompeld uit medeleven voor de familieleden, vrienden en kennissen van de slachtoffers van de lafhartige aanslag van gisteren in Manchester. Ik wens de collega’s van John Stalker hiermee veel sterkte om dit problem tot een structurele oplossing te brengen. Ik begin nu langzaamaan te begrijpen wat Advocaat en Procureur Mr Gijsbrecht van Amstel en Drs E.H. Halbertsma hebben bewogen om mij op 16 februari 2000 die vreemde brief te schrijven die mij vanaf die tijd blijvend aan het denken heeft gezet.  Ik voel mij daarom nu verplicht om op deze wijze te reageren op de gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk.