EEN MINUUT STILTE

Na verzending van 2017/05/23/rouwverwerking/ en het zien en horen van Prime Minister Theresa May in 10 Downing Street in het NOS Journaal ben ik in een met 1 september 1997 vergelijkbare shocktoestand met bus M320 vanuit Torremolinos naar het ‘Estación de autobuses’ in Málaga gereisd. Daar heb ik om 13:29 mijn ‘tarjeta servicio transporte público’ opgeladen en ben ik vanaf het station María Zambrano met bus M110 van 13:38 naar Benalmádena gereisd voor een saunabezoek van 15:00 tot 16:50. Daar heb ik gesproken met het echtpaar uit Rotterdam. Met bus M120 van 16:39 ben ik naar Torremolinos teruggekeerd. Thuisgekomen trof ik het Levende Talen Magazine in mijn brievenbus. Het verzendetiket vermeldt de code SP / EN 13289. Dit geeft aan dat ik in de ledenadministratie van Levende Talen zowel bij de sectie Spaans als de sectie Engels sta ingeschreven. Daarvoor ben ik het bestuur van de Vereniging van Leraren in Levende Talen zeer erkentelijk. Het geeft ook aan hoezeer ik betrokken ben bij hetgeen gebeurt in Engelstalige en Spaanstalige landen. Niemand minder dan Koningin Elizabeth en Prins Philip kunnen dat bevestigen. Ik vond het daarom een zeer aangrijpend moment om te zien hoe het NOS Journaal van 17:00 liet zien hoe Zij een minuut stilte in acht namen op het bordes van de achtertuin van Buckingham Palace waar ik op 8 augustus 1996 de CD Royal Review van de Band Of The Grenadier Guards heb gekocht en op 18 augustus 1997 een gesprek heb gevoerd met een echtpaar uit Argentinië.

Ik citeer: “Monday, 18-08-1997 I started the day with reading ‘The Daily Telegraph’, Page 3. ‘Royal holidaymakers start with a wave’ and ‘Fayed farrago is a complicated affair’. I quote some lines. ‘Kelly Fisher, the rejected amour of Dodi Fayed, yesterday told how he asked her to have his child at the same time as he courted Diana, Princess of Wales… Yesterday, in her first interview, the News of the World reported that Mr Fayed “made love to her by moonlight on a yacht across the bay from Princess Diana and whispered ‘I love you so much. I want you to have my baby…. During the day Dodi would disappear with some excuse about visiting his father for half an hour. He’d reappear more than four or five hours later without explanation – other than not his father needed him. Now I know that it was at the time he was romancing Diana – either ashore or on Mohamed Fayed’s yacht.” She spared few details. I was blissfully unaware that the man trying to father my child was setting his sight on Diana.” She even revealed that the last time she had unprotected sex with Mr Fayed was three weeks ago.” etc. etc. Then I visited Kensington Palace. I was introduced into the life of your palace and found myself directly at home. The lady who guided us around gave me a wonderful first introduction into the life of Kensington Palace. I thanked her by giving her a copy of our Certificate of Incorporation, with the images of the Order of the Garter: HONI SOIT QUI MAL Y PENSE. I told her that I was the legal competitor of the King of Spain, but that I want to collaborate. In the Orangery I was immediately recognized by a girl from last 22 April. I told her about my plans and she advised me to take care and hoped that I would come more often. They are very concerned about you and I hope I can come back again. At Buckingham Palace my attention was of course immediately drawn by the gobelins with the images of Don Quijote. I had a conversation there and told them my position. ‘I’ll follow you!’ was her reaction. That was exactly what I wanted. So I answered the lady ‘So you know me now’. In the white drawing room I saw the painting of Anne Hyde. The family features are remarkable. In the East Gallery I told a young gentleman that I probably descend from the founder of the Dutch State’s Church and can become head of the Church of England. “Go for it!”, he advised me. Also in the gardens of the Palace I spoke with some persons. For example with a British-Argentinian couple (in Spanish), who reacted very enthusiastically when I told them about my/our Instituto. I also spoke about your problem. Mrs Mary Boatsman asked me to give you her regards. A member of my group gave a false declaration about my position in the Benelux to one of the guards of the palace. That’s my problem, but I made this clear to her here in Holiday Inn at about 17.30. On the picture that I gave to one of the guards I am not depicted on the place of the queen but as the founder of my foundation and the legal owner of my trade mark, supported by my government. I do not want to have any misunderstanding about that. I respect the House of Orange and I know that that is mutual. In Buckingam Palace I spoke about your actual problem and stated that you have to solve that yourself. Nevertheless I can state that after my divorce five years ago I never had sex with another woman, because I will never abuse the feelings of another person. During my visit to KP I noticed the culture in which you are living. The main task of all queens and future queens was producing children. I hope you will see my remarks in my former letter from that point of view. I noticed some sweatshirts from Earls Court Gym this evening here in the hotel. I may presume that these boys can tell you what I did today. I have a new limmerick. It’s called again VISION: When William and Mary went together They saved Britain and Holland from bad weather As from today in the future In our countries there will not be a malicious creature When Diana and John get together P.S. Red colours very well in the heather”.

Vervolgens verzond ik onder meer deze berichten: 21:13 aan mijn buren: “IMÁGENES Y MÚSICA DE MI CIUDAD NATAL Queridos Vecinos, Tengo el gusto de enviaros una impresión especial de mi ciudad natal NIJMEGEN en Nijmegen, Stad aan de Waal Buenas noches, JOHN”

En aan mijn beide zoons die na mijn verzending van 31 juli 1996 Convocaties ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden31 de julio de 1996 Invitación a Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Gracia Príncipe de Asturias 31 Juillet de 1996 Invitation à Son Altesse Royale l’Archiduque héritier de Luxembourg31 juli 1996 (verzonden brieven) Uw brief d.d. 30 juli 1996 ter attentie van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen SBO, 31 juli 1996 Uw brief d.d. 30 juli 1996 ter attentie van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen SBO (cable turtle)31 juli 1996 De goede koers ter attentie van het Bestuur van de Valkhofstichting, 31 juli 1996 Uw kenmerk: 340.09.11.47 aan Cadans Uitvoeringsinstelling31 juli 1996 Uw club van tien miljoen31 juli 1996 Uitnodiging aan Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Filip van België en 31 juli 1996 Convocatie aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander Prins van Oranje-Nassau alles in Engeland met mij hebben meegemaakt in de eerste tien dagen van augustus 1996:

“21:35 DE VREDE VAN NIJMEGEN – Ik ontving zojuist deze reportage over de Vrede van Nijmegen van Peter van der Heijden die ook de reportage Op dood spoor over Opa heeft gemaakt: de Vrede van Nijmegen en 22:00 Ook dit bericht over Nijmegen als hoofdstad van Nederland is interessant: In naam van Oranje 26 november 2013 “Stadhouder Willem V”.

Onze horoscoop luidt vandaag Maagd: 24 mei 2017: De kans is groot dat u veel te doen hebt op uw extra vrije dag en dat er geen hulp beschikbaar is. Telefoongesprekken zullen veel tijd kosten en niets opleveren. Een reis kan vermoeiender zijn dan gedacht; zorg dat u geld bij u hebt. Schorpioen: 24 mei 2017: Ga bij alles wat u doet voorzichtig en geleidelijk te werk. Weeg tegenstrijdige adviezen tegen elkaar af en trek uw eigen conclusies. Houdt u aan regels en richtlijnen. Iemand van vroeger kan in uw leven terugkeren en u verrassen.

Ik doe mijn best. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 24 mei 1995 Elke dag is voor mij een nieuwe dag en ook een nieuw begin24 mei 1997 Aanmelding ter attentie van Burgemeester Ivo Opstelten van Utrecht24 May 1997 Your trip to Pakistan on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales24 mei 1998 Statuten Stichting Cervantes Benelux (3) ter attentie van Fractievoorzitter Els Borst van D6624 mei 2000 Continuing Story ter attentie van Herman de Koning24 mei 2000 Continuing Story ter attentie van mijn voormalige studiecoördinator24 mei 2004 Snelbinder24 mei 2004 To the roots24 mei 2005 Blauw Bloed24 mei 2008 Vrouw voor winkel Telefónica24 mei 2008 Verzoek om nadere informatie aan de heer A.H. Eijpe van de Stichting Swordstone te Lochem24 mei 2008 ¡Viva Ibiza! ter attentie van Yoyo Olivier24 mei 2010 Aanmelding Algemene Ledenvergadering te Leiden ter attentie van het Bestuur van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse RidderordenDonderdag 24 mei 2012 Beëindiging bankgarantie dekkingsrekening

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op: 24 mei 2001 De Liefde van Paars24 mei 2002 Her Royal Majesty The Queen24 mei 2003 Navigatiesysteem –  24 mei 2008 Four Freedoms Award 2008Dinsdag 24 mei 2011 Hernieuwde belangstelling voor Diana en Gran Hermano en Donderdag 24 mei 2012 Westerterp an Amaragua.