TERUG UIT FRIGILIANA

Na verzending van 2017/05/29/op-reis-naar-frigiliana/ heb ik mij naar het treinstation van Torremolinos begeven. Ik trof Luis Chirinos daar al aan op het perron. Hij had een trein eerder genomen. Met de trein van 09:03 zijn wij naar Málaga María Zambrano gereisd en van daar naar het ‘estación de autobuses’ vertrokken. Vertrek met ALSA om 10:30 naar Nerja. Aankomst rond het middaguur. Met de bus voor een euro naar Frigiliana gereden zoals de vorige keer met Thomas Triebels. Vervolgens bezoek aan Nerja waar ik op het ‘Balcón de Europa’ een bijzondere ontmoeting had met een paar gasten uit San Sebastián (Donostia) bij het standbeeld van Koning Alfonso XII. Met de bus van 19:40 zijn wij naar Málaga teruggereisd waarna wij met de trein van 21:13 naar ons vertrekpunt zijn teruggekeerd. Ik heb het bezoek op video vastgelegd. Terzake zond ik Luis om 09:38 dit bericht:

“NUESTRA VISITA A FRIGILIANA Buenas Días Luis: Tengo el gran placer de enviarte el reportaje de nuestro viaje de ayer en el reportaje de nuestro viaje de ayer Un abrazo y saludos cordiales a Jacqueline.” De busreis van Frigiliana naar Nerja bracht mij in gedachten terug naar mij 52ste verjaardag op 9 november 1999. In dit verband ontving ik een verslagje van het bezoek van Prinses Diana aan Japan in 1995. In dit verband heb ik in De Telegraaf kennisgenomen van “Stelling: Tjeenk Willink kan formatie laten slagen Gisteren, 23:13 Edith Schippers heeft haar opdracht teruggegeven aan de Tweede Kamer. Zij beveelt Herman Tjeenk Willink aan als volgende informateur. Zal de voormalige vicepresident van de Raad van State, de ‘onderkoning’ van Nederland,  meer succes kunnen boeken bij de formatie dan Schippers?” Ik heb deelgenomen aan de ‘Stelling van de Dag’.

In dit verband heb ik een overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin de naam Tjeenk Willink in mijn dossier is vermeld beginnend met 16 oktober 1993 Voorbereiding bezoek aan Stiens en eindigend met Zaterdag 25 augustus 2012 Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

En “Oud-preses haalt uit naar NEC: ‘Er is geen visie’  Gisteren, 22:44 Hans van Delft, tussen 1997 en 2006 voorzìtter van NEC, haalt hard uit naar de huidige leiding van de Nijmeegse club. “Ze hebben het gewoon verprutst.” “En dan doel ik misschien nog wel meer op de Raad van Commissarissen dan op Bart van Ingen (de directeur, red)”, aldus Van Delft in gesprek met Omroep Gelderland. “Hoe haal je het in godsnaam in je hoofd om technische zaken, financiën, commercie en algemene zaken in één functie te stoppen? Niemand doet dat in de Eredivisie. Van Ingen is geen verkeerde gozer, maar hij is nog onervaren en heeft af en toe een baas nodig die hem op zijn flikker geeft. Het is ook raar dat hij zelf denkt dat hij dit allemaal kan.” “De leiding heeft niet de capaciteiten om NEC te runnen. Er is geen visie”, vindt de voormalige preses. “Wat er nu is gebeurd, hebben zij veroorzaakt. NEC is al jaren zo’n lachertje. Die mensen moeten nu hun conclusies trekken, want deze degradatie schept verantwoording (verantwoordelijkheid, JH).” Van Delft was bereid om de clubleiding te voorzien van adviezen. “Ze hebben ze twee jaar lang allemaal genegeerd. Ik wil altijd helpen, maar heb nooit iets van de clubleiding gehoord. Dat zet me nu zelf ook aan het denken.”

Ik ben het volstrekt met hem eens. In mijn dossier is Hans van Delft vermeld in 1 augustus 1999 Organiseren van het kapitaal van de toekomst2 februari 2000 Building The Holding VII20 november 2000 Upside Down6 januari 2001 Nieuwe Start voor Gran Hermano1 februari 2001 Goede Zaken2 februari 2001 Vitsse-NEC13 februari 2001 FC Cervantes Gelredome2 juli 2001 Melding aan Cadans: Mohamed Al Fayed aansprakelijk gesteld voor dood van Britse Partner20 oktober 2002 Meer Mensen Mens18 maart 2004 Nieuwe Woning26 april 2004 Voetbal18 januari 2005 Twaalf ronde tafels24 januari 2005 Alles op een rij11 december 2005 Groen licht voor Karel Aalbers21 december 2005 Shakespeare en Cervantes en 27 Oktober 2008 Brabantszicht.

Ook heb ik hem gesproken tijdens mijn wandeling van Nijmegen Dukenburg naar Plein 1944 als beschreven in 8 juni 2008 Siempre Nimega. In dat gesprek heeft hij mij laten weten dat hij nog aandeelhouder was van NEC beste Maagd: 30 mei 2017: Windt u niet op als kinderen lastig zijn; zoek liever uit waarom ze zo zijn. Moedig jongeren aan zich te ontplooien. Ruzies zijn snel opgelost als u zich mild opstelt. Er lijkt een gezellige romance op komst voor alleenstaanden. Schorpioen: 30 mei 2017: Beteugel uw impulsiviteit en wees, vooral op de weg, extra voorzichtig. Een machtsstrijd kan u noodzaken een stevig standpunt in te nemen. Een goed moment om een contract te tekenen, maar lees eerst de kleine lettertjes.

Dat is goed gezien. Ik zie met belangstelling uit naar een uitnodiging terzake.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 30 de mayo de 1995 Su anuncio en De Volkskrant bajo el nombre de Instituto Cervantes30 mei 1995 Instituto Cervantes Utrecht ter attentie van Prof.Dr. Hugo de Schepper30 mei 1995 Instituto Cervantes ter attentie van Prof.Dr. M.P.A.M. Kerkhof30 mei 1995 Bestuursvergadering van 12 mei 1995 ter attentie van het Bestuur van de Vereniging Spaans op School voor deze Mevrouw Drs. M.F. Wouters-Dun te Beckum30 mei 1995 Cervantes-circus ter attentie van de Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux30 mei 1999 Hotel Diana30 mei 2000 Jivin’ Jaks30 mei 2002 Moed en Deugd ter attentie van Voorzitter Mr. H.E. Koning van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden30 mei 2006 De verborgen agenda30 mei 2009 Algemene Ledenvergadering van de Valkhofvereniging 10 juni 2009 ter attentie van de Voorzitter van de Valkhofvereniging te Nijmegen (Nederland)30 mei 2010 Share the moment

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 30 mei 2001 Complimenten Máxima voor Thom de Graaf30 mei 2002 Moed en Deugd30 mei 2003 Fons de Poel Produkties –  30 mei 2007 Angel in Love30 mei 2008 Polls: Hillary Clinton beste presidentskandidaat30 mei 2009 Huzarensalade30 mei 2010 Verbinding met het internet verbrokenMaandag 30 mei 2011 Bill Clinton in Amsterdam en Woensdag 30 mei De Nederlandse Club Costa del Sol.