NEC HOUDT GROTE SCHOONMAAK

Na verzending van 2017/05/31/rail-away/ lees ik thans inDe TelegraafGrote schoonmaak bij NEC Gisteren, 18:26 ANP  NEC krijgt na de degradatie naar de Jupiler League een nieuwe leiding. Directeur Bart van Ingen, technisch directeur Edwin de Kruijff, voorzitter Ton van Gaalen en technisch commissaris Peter Wisgerhof vertrekken bij de Nijmeegse club. Van Ingen vertelde zondag na de beslissende nederlaag tegen NAC (1-4) in de play-offs tegen degradatie al dat hij alleen zou aanblijven als de raad van commissarissen hem volledig zou steunen. Tijdens een gesprek met de toezichthouders merkte de directeur dat dit niet het geval was. De Kruijff weigerde een nieuwe verbintenis en Van Gaalen vindt dat er bij een NIEUWE START ook een nieuwe voorzitter hoort. ,,Bart heeft er samen met de hele organisatie bij NEC alles aan gedaan om met de club in de eredivisie te blijven”, vertelde woensdag Leonard Ariens van de raad van commissarissen. ,,Dat dat niet gelukt is, doet ongelooflijk veel pijn. Ook bij hemzelf, als bestuurder, supporter en als mens. We zijn de afgelopen dagen tot de conclusie gekomen dat het goed is om nu ruimte te maken voor een nieuwe start.” Volgens Ariens gaat NEC eerst een algemeen en technisch directeur aanstellen. Vervolgens gaat de zoektocht naar een nieuwe trainer verder. De Kruijff zag een goede kandidaat in Rob Alflen, met wie hij samen bij FC Utrecht werkte. De huidige assistent-trainer van Heracles Almelo liet maandag zelf al weten dat de gesprekken voorlopig zijn gestaakt.” Ik heb Bart van Ingen één keer gesproken in de Ierse bar O’Shea in de Houtstraat in Nijmegen en hem laten weten dat ik niet erg gelukkig was met zijn contacten met MAF als toenmalige eigenaar van Fulham. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik hem toen het visitekaartje van mijn boek laten zien dat ik heb laten drukken in Drukkerij DHV (Otto Berenbroek) naast de Toyotagarage van NEC-sponsor Peter Scholten.

In dit verband gaat de aandacht in BELEIDSPLAN INSTITUTO CERVANTES BENELUX/CORPORATE GOVERNANCE thans uit naar 2.9.1.3 REIKWIJDTE, DIFFERENTIATIE EN UITVOERING 2.9.5.3 VERTROUWENSRELATIE 2.9.5.4.1 INVLOED VAN DE KAPITAALVERSCHAFFERS: INLEIDING 2.9.5.4.2 BEZINNING BIJ DIVERSITEIT 2.9.5.4.3 INVENTARISATIE EN RAPPORTAGE 2.9.5.4.4 VERDERE AANBEVELINGEN 2.9.5.5 TOETSPUNTEN 2.9.5.6 VEELVOUD EN CUMULATIE VAN REGELINGEN. MENU 2.9.5.6.3 PREFERENTE AANDELEN 2.9.6.1 RAPPORTAGE OPVOLGING AANBEVELINGEN 2.9.6.2 RAPPORTAGE OPVOLGING AANBEVELINGEN EN ACCOUNTANT 2.9.6.3 ACCOUNTANT EN INTERNE BEHEERSINGSSYSTEMEN .

Daarom heb ik een overicht samengesteld van mijn documenten waarin de heer Scholten is vermeld beginnend met 21 november 1996 Pannen ter attentie van Royota-dealer Scholten te Nijmegen en eindigend met Zondag 23 januari 2011 Verstrekte exemplaren Letters to Diana, Princess of Wales

Ik verklaar mij hiermee conform het verzoek van Tini van Reeken bereid in het bestuur van de Nijmegen Eendracht Combinatie plaats te nemen tenzij Vitesse nog belangstelling heeft voor mij beste Maagd: 1 juni 2017: Let goed op hetgeen anderen zeggen; dat geldt zowel voor naasten als voor mensen die u nauwelijks kent. U hebt originele ideeën maar de tijd is er misschien nog niet rijp voor. Een persoonlijke relatie hapert als u de lat te hoog legt. Schorpioen: 1 juni 2017: Naasten kunnen gevoeliger zijn dan anders en u moet misschien op uw tenen lopen om de sfeer gezellig te houden. Een gesprek met en goede vriend(in) kan helpen een vreemde situatie in het juiste perspectief te plaatsen.

Bij deze. Mijn toekomtplannen blijven ongewijzigd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1º de junio de 1995 Instituto Cervantes Benelux inzake Nederlands-Spaanse communicatie1 juni 1999 Liefde is… …haar verrassen1 juni 1999 Logeren1 juni 2004 Recht en Vergeving1 juni 2010 Buitenhof

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op: 1 juni 2001 Van der Heyden van Wassenaar1 juni 2002 The Court of Justice of Northampton1 juni 2003 Heart of The World1 juni 2005 Ja of nee, Felicia?1 juni 2007 Terug in de Benelux1 juni 2009 Tweede Pinksterdag 20091 juni 2010 De Hollanditis slaat weer toe en Woensdag 1 juni 2011 De Europeses Rechtsstaat is van start gegaan.