DEELNEMERS 52STE AEPE-CONGRES OP GRAN CANARIA EN HET VERLOOP VAN DE KABINETSFORMATIE

Na verzending van 2017/06/06/blauwdruk/  bericht ik alsvolgt. Na het verzenden van 2017/06/06/koffiemelk/ zag ik Tom Egbers op deze plaats in Noordwijk totdat de beeldverbinding wegviel. Het ging opnieuw over voetbal. Ik zag vanaf 15:00 ook de herdenking voor de slachtoffers van de aanslag in Londen van afgelopen zaterdag in de Tweede Kamer der Staten Generaal in aanwezigheid van de huidige Ambassador of the United Kingdom in The Netherlands. “Een organisatie wordt gemaakt door mensen” heeft Liesbeth ooit geschreven. Daarom ga ik nu binnen het kader Van hoofdlijnen naar nitty gritty details over tot een opsomming van de leden van de Asociación Europea de Profesores de Español die zich thans hebben ingeschreven voor het AEPE-congres in Las Palmas de Gran Canaria van 24 tot en met 28 juli 2017. De deelnemers zijn gerangschikt op voornaam, achternaam en land en universiteit van herkomst. Voorts maak ik verbindingen met de eerste naamsvermelding in mijn dossier. In dit verband zond ik de voorzitter van de AEPE op maandag 5 juni 2017 om 11:24 dit bericht:

“CUARENTA AÑOS DE PROFESOR DE CASTELLANO Estimado Rafael: El martes 13 de Junio de 2017 llevo cuarenta años de profesor de Lengua y Literatura Española. El día 13 de Junio de 1977 me gradué en el tema El Erasmismo y Cristianismo Nuevo en el Don Quijote de Don Miguel de Cervantes y Saavedra en la Universidad de Nimega (Países Bajos). Un saludo afectuoso, JOHN L. VAN DER HEYDEN”.

Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de voorlopige opsomming van de deelnemers aan het congres: 001 Agnieska Szyndler, Polen, Katowice 002 Ainoha Segura Zariquiegui, Verenigde Staten, Michigan 003 Alice Velázquez Bellot, Duitsland, Berlijn 004 Ana Stamm-Rosales, Zwitserland, Bern 005 Ana Vanesa Hidalgo del Rosario, Spanje, Las Palmas 006 Andjelka Pejovic, Servië, Belgrado 007 Aneta Trivic, Servië, Belgrado 008 Anna Debatene-Guyon, Frankrijk, Parijs 009 Carlos Sanz, Spanje, Valencia 010 Carmen Márquez Montes, Spanje, Las Palmas 011 Cecylia Tatoj, Polen, Katowice 012 Colette Bezaudun, Frankrijk, Toulouse 013 Cristian Tejedor García, Spanje, Valladolid  014 Cristina Isabel, Elías González, Spanje, Las Palmas 015 Dara García Perera, Spanje, Las Palmas 016 David Escudero Mancebo, Spanje, Valladolid 017 Dulu Hsiao, Verenigde Staten, Zuid-Dakota 018 Elena Sanz Esteve, Spanje, Valencia 019 Elisabeth Garnier de Boisgrollier, Spanje, Madrid 020 Elisabeth Thomas, Frankrijk, Parijs 021 Eloy Parra García, Spanje, Valencia 022 Emilio Ferrer, Spanje, Palencia 023 Feng Liu  Hui, Taiwan, Taipei 024 Françoise Barizzone, Frankrijk, Parijs 025 Graciela Helguero-Balcells, Verenigde Staten, Florida 026 Graham Long, Zweden, 027 Gunnel Wallquist, Zweden, Lond 028 Hartmut Stoesslein, Duitsland, Bamberg 029 Helga Hediger, Zwitserland,  Basel 030 Hilola Ruziyeva, Oesbekistan, Tasjkent 031 Hortensia Malfinani, Duitsland, Köln 032 Ilona  Gorelaya, Rusland, Moskou 033 Irina Gúseva, Rusland, Moskou 034 Israel F. Herrera, Verenigde Staten, Indiana 035 John Van der Heyden, Nederland, Nijmegen 036 José  Campos Cañizares, Taiwan, Taipei 037 José María Barcells Doménech, Spanje, León 038 Lahoucine Sabir, Marokko, Agadir 039 Lahoussaini Aabidi, Marokko, Rabat 040 Léontine Freeve de Vrijer, Nederland, Groningen 041 Lidia Heuze Risco, Frankrijk, Rouan 042 Liliana de Miguel, Duitsland, Volksuniversiteit Köln 043 Lo Hsueh Lu, Taiwan, Taipei 044 Lourdes Aguilar Cuevas, Spanje, Barcelona 045 Magdalena Dobrowolska de Tejerina, Polen, Warschau 046 Manuel Ramiro Valderrama, Spanje, Soria 047 María Koszla-Szymanska, Polen, Warschau 048 María José Labrador Piquer, Spanje, Valencia 049 María Nayra Rodríguez Rodríguez, Spanje, Las Palmas 050 Mariella Espinoza-Herold, Verenigde Staten, Phoenix 051 Mario Nauzet García Hernández, Spanje, Las Palmas 052 Marta Kobiela-Kwasniewska, Polen, Krakow 053 Maruxa Duart Herrero, Spanje, Valencia 054 Miguel Ángel Perdomo Batista, Spanje, Las Palmas 055 Mónica Sánchez, Slowakije, Bratislava 056 Naira Maninidra, Sosa Chacón, Spanje, Las Palmas 057 Naima  Erraguig, Marokko, Agadir 058 Pablo Deza Blanco, Taiwan, Taipei 059 Pablo Martínez Calleja, Duitsland, Lüneburg 060 Pascuala Morote Magán, Spanje, Valencia 061 Peter Standish, Verenigd Koninkrijk, Londen 062 Pilar García-Escudero, Japan, Nagora 063 Pilar Celma Valero, Spanje, Valladolid 064 Rachid Lamarti Pastor, Taiwan, Tamsui, Taipei County 065 Rafael Del Moral Aguilera, Spanje, Madrid 066 Rita Wan-I Her, Taiwan, Taipei 067 Rocío Pérez Solís, Spanje, Las  Palmas 068 Rosario Consuelo Gonzalo García, Spanje, Soria 069 Salvador G. Benítez Rodríguez, Spanje, Las Palmas 070 Salvadora Luján-Ramón, Spanje, Las Palmas 071 Sara Ojeda Vega, Spanje, Las Palmas 072 Sara Saz, Verenigde Staten, Colorado 073 Sara María  Méndez Guerra, Spanje, Las Palmas 074 Susan Warburton, Spanje, Valencia 075 Susana Heikel, Zweden, Göteborg 076 Tatiana George, Rusland, Moskou 077 Verónica Alonso Torres, Spanje, Las Palmas 078 Vladimir Karanović, Servië, Belgrado 079 Yenling Lai, Taiwan,Taipei

Het belangrijkste nieuws van vandaag in De Telegraaf luidt: “CDA en D66: goed gesprek bij informateur Gisteren, 17:37 DEN HAAG – UPDATE 18.10 uur – Het overleg van CDA, D66 en VVD dinsdagmiddag met informateur Herman Tjeenk Willink over een nieuwe regering was een goed gesprek. CDA-voorman Sybrand Buma en D66-leider Alexander Pechtold zeiden dat na afloop. Maar zij wilden niets kwijt over de inhoud van het beraad. Woensdag zijn er geen officiële gesprekken over de kabinetsformatie, verwacht men aan het Binnenhof. Informateur Tjeenk Willink zou een dag willen gebruiken om na te denken. De formatie van een nieuw kabinet blijkt nog steeds buitengewoon lastig. De verhoudingen in ’het motorblok’ (VVD, CDA-en D66) zijn beschadigd en pogingen om een meerderheidskabinet met GL of CU te formeren, stuiten op blokkades. ’Met wie wil ik op bordes staan?’ Ook Mark Rutte van de VVD, de derde partij van het zogenoemde motorblok, wilde verder niets kwijt over het onderhoud met Tjeenk Willink, dat zo’n twee uur duurde. Zelf een conceptregeerakkoord schrijven, waar andere partijen zich vervolgens bij kunnen aansluiten, is volgens Rutte geen oplossing. ,,Het probleem is volgens mij op dit moment niet de vraag van de inhoud. De discussie gaat voor een deel dacht ik ook over wie met wie op het bordes wil staan.” Eerder op de dag had de informateur al een gesprek met twee mogelijke regeringspartners: GroenLinks en de ChristenUnie (CU). ’Niet per definitie over’ Willink probeert de impasse te doorbreken die in de formatie is ontstaan. Mogelijke formatiegesprekken tussen het motorblok en CU liepen vorige maand vast voor deze waren begonnen: na een verkennend gesprek concludeerden partijleiders Alexander Pechtold en Gert-Jan Segers dat ze te ver uit elkaar lagen. Segers zei dinsdag na zijn gesprek met de informateur dat ,,het niet per definitie over en uit is”. Wel herhaalde hij dat het aan D66 is om de CU niet langer als ongewenste coalitiepartner te beschouwen. Een verandering in de houding van D66 had de CU-leider nog niet gezien, voegde hij er aan toe.”

Van Rafael del Moral  ontving ik het bericht: “00:31 ​Entendido, John… Gracias por ser tan rápido.” Mijn reactie: “08:17 Gracias Rafael. Me imagino que esto también te puede interesar: Correspondencia del Instituto Cervantes Benelux con La Casa Real Española

Het gaat nu dus de goede kant op beste Maagd: 7 juni 2017: Ook als uw energie te wensen overlaat zult u een gevoel ervaren van toenemende stabiliteit. De kosmos bezorgt u een verstandig inzicht en vermindert de neiging u in situaties te storten zonder eerst de consequenties te onderzoeken. Schorpioen: 7 juni 2017: Met een gezond oordeel, behoorlijk geheugen en een dosis logica kan dit een productieve dag worden. Aandacht voor details zal winst opleveren. Benader uw taken weloverwogen om toekomstige problemen te voorkomen.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 7 juni 1995 Half krat bier ter attentie van Minister Winnie Sorgdrager van Justitie van Het Koninkrijk der Nederlanden7 juni 1996 Curriculum Vitae bestemd voor Uitzendbureau Start7 juni 1998 Bingo7 juni 1999 Uwe Majesteit7 juni 2000 Nieuw huwelijk7 juni 2002 Presentatie ter attentie van Drs L. Freeve de Vrijer7 juni 2006 20060606

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op: 7 juni 2001 Koersdaling KPN zet door ten gevolge van mislukte Fusiebesprekingen7 juni 2002 Dagboek 0057 juni 2003 Retour Nijmegen-Torremolinos7 juni 2005 Van het kastje naar de muur7 juni 2007 Top label domeinnaam7 juni 2009 Paars en Oranje naar Zuid-AfrikaMaandag 7 juni 2010 Hermitage AmsterdamDinsdag 7 juni 2011 Dixons in Staines, Utrecht en Nijmegen en Donderdag 7 juni 2012 Hollandse Nieuwe en Pescaítos.