PALEIS SOESTDIJK EN DE GENERAL ELECTIONS IN THE UNITED KINGDOM

Na verzending van 2017/06/07/steunpilaren-van-de-aepe/ deelde Astrid Kersseboom in het late NOS Journaal van gisteravond mee dat vandaag de beslissing wordt genomen over de bestemming van Paleis Soestdijk.  Mijn verwachtingen zijn hooggespannen en ik hoop dus van ganser harte dat er rekening wordt gehouden met het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, Business Plan Instituto Cervantes England and Wales en Plan de Empresa Cervantes Holding Limited. Mede binnen het gestelde in Correspondentie met het Koninklijk Huis van Nederland, Correspondentie met het Koninklijk Huis van het Verenigd Koninkrijk, Correspondentie met het Koninklijk Huis van België, Correspondentie met het Koninklijk Huis van Luxemburg en Correspondentie met het Koninklijk Huis van Spanje.

Vandaag worden er bovendien parlementsverkiezingen gehouden in het Verdeelde Verenigd Koninkrijk. Het Britse volk kan vandaag een antwoord geven op de vraag of het Business Plan Instituto Cervantes England and Wales thans een zaak wordt van de politiek of van de RECHTERLIJKE MACHT of beide beste Maagd: 8 juni 2017: Uw charisma is vandaag sterk en dat vergemakkelijkt het vragen en ontvangen van hulp en gunsten. Persoonlijke verzorging is nu belangrijker dan ooit. Een flatteus nieuw kledingstuk kan uw zelfvertrouwen een extra boost geven. Schorpioen: 8 juni 2017: Een beetje geluk kan grote gevolgen hebben. U kunt een lang gewenst doel bereiken als u uw kennis verbreedt en dat kan op zijn beurt uw financiële situatie verbeteren. Geef uw dag extra kleur met een gezellige lunch.

Het is hier vandaag te warm om te gaan stappen voor een lunch. Aanstaande dinsdag heb ik al een etentje op het programa staan in verband met mijn veertigjarig jubileum als docent Spaanse Taal- en Letterkunde.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 8 juni 1995 Sluit Vrede8 juni 1997 Dank aan Herman de Koning8 June 1997 My photograph on page 55 of NRC8 June 1997 Demonstration of Walcote House on behalf of Maxwell-Heppell in Warwick U.K.8 June 1997 Our conversation on Friday 25 April on behalf of Mr Robert G. Dyson of Warwick Business School8 juni 1998 Concert for Life  – 8 juni 1999 De mooiste dag van je leven8 juni 2000 Retour Nijmegen – Wassenaar8 juni 2004 Zimmerman8 juni 2006 Functionaliteit8 juni 2009 Invoering Burgerservicenummer (BSN)8 juni 2010 Paars ter attentie van demissionair Minister-President Jan Peter Balkenende

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 8 juni 2001 Bezoek aan De Lingetuin in Elst8 juni 2002 Dagboek 0068 juni 2005 Kort bericht8 juni 2007 Elizabeth The Virgin Queen8 juni 2008 Siempre Nimega –  8 juni 2009 South AfricaDinsdag 8 juni 2010 Vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen in NederlandWoensdag 8 juni 2011 Hoe komt het toch? en Vrijdag 8 juni 2012 Herman Wijffels: De weg vooruit is nooit de weg terug.