PARLEMENTAIRE ONDERVRAGINGSCOMMISSIE FISCALE CONSTRUCTIES

Na verzending van 2017/06/15/minister-plasterk-en-made-by-holland/ heb ik tot 16:15 via Politiek 24 gekeken naar het verhoor van de heer Freudenthal van de Universiteit van Groningen inzake de parlementaire ondervragingscommissie fiscale constructies en na afsluiting van het verhoor gezien dat de eerste deskundige die terzake is gehoord de heer Toine Manders is geweest van het Haags Juristen College. In dit verband heb ik een overicht samengesteld van mijn correspondentie waarin de heer Manders vanaf de opichting van Instituto Cervantes Ltd England and Wales op 17 december 1996 is vermeld, beginnend met 6 February 1997 Your ref REF PSU/CO on behalf of Mr John Holden Companies House Cardiff Wales en eindigend met So, Und jetzt ein Bavaria.