ZAMORA, CERVANTES MANAGEMENT CENTRE EN BLAUW BLOED ZOMERSPECIAL D.D. 10 JUNI 2017

De titel Een glaasje water en Het Licht op St James’s Palace heb ik gisteren aan dit bericht gegeven nadat de nieuwslezer van het NOS Journaal om 14:48 zijn berichtgeving eindigde met de woorden “Zo. Ik ga nu een glaasje water drinken”.  Ik denk hierbij aan mijn bericht 27 april 1999 Gelukwens aan Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Oranje): “Faxbericht voor: Z.K.H. Prins Willem-Alexander Betreft: Gelukwens Van: John L. Van der Heyden Datum: 27 april 1999 Tijdstip: 18.15 uur Koninklijke Hoogheid, Vanuit Spanje wens ik u Van Harte een heuglijke verjaardag. Ik zal tijdens koninginnendag in Houten en Utrecht aan de buis gekluisterd zijn. Op Uw gezondheid drink ik thans een Spaans glas helder water P.S. Voor de Stichting Cervantes Benelux hebben zich nog geen geschikte bestuurders aangediend.” In dit verband ontving ik op mijn aan Cervantes.nu gekoppelde emailadres  onderstaande berichten.

Van: Novedades AEPE  Verzonden: maandag 12 juni 2017 19:21 Aan: johnvanderheyden;  Onderwerp: Novedades en la AEPE Hola Johannes L. VAN DER HEYDEN. Se ha publicado nuevo contenido en la web de la AEPE, que creemos le puede interesar. Lo puede visitar en *****” Het betreft een voorstel om het volgende AEPE-congres te laten plaatsvinden in Zamora. Toevallig bracht onze ober uit Ávila die stad dinsdagavond ook ter sprake.

“Verzonden: maandag 12 juni 2017 4:05 Aan: johnvanderheyden Onderwerp: Your workspace “CERVANTES MANAGEMENT CENTRE Wiki” is inactive, and is scheduled to be reclaimed Hello, We noticed that you haven’t used your workspace named: CERVANTES MANAGEMENT CENTRE Wiki for over 11 months. As you may have heard, we reclaim workspaces that have fallen into disuse. Reclaiming these idle workspaces frees up thousands of potentially useful URLs for people who will actually put them to use. We’re planning to reclaim your workspace in 30 days. If you want to keep your workspace, click here. If you’re not currently logged into your PBworks account, you’ll be asked to log in. You’ll know that your workspace has been removed from the deletion list once the warning message disappears. If you’re truly no longer using your workspace, simply do nothing, and in 30 days, we’ll delete the unused workspace and reclaim its URL.”

Ik heb ervoor gekozen om dit bericht te handhaven in de hoop dat mijn collega’s van de Baak hier spoedig werk van gaan maken.

Blauw Bloed: “Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. Ook maken we een uitje naar Oostenrijk, waar historica Reinildis van Ditzhuizen rondleidt door keizerlijk Wenen. Dit is precies wat ik in mijn faxbericht 31 juli 1996 Convocaties ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden heb bedoeld met Zo de heer Maarten van Traa heeft gekozen voor de Koninklijke Weg, heb ik moeten kiezen voor de Keizerlijke Weg beste Maagd: 15 juni 2017: Als er al sprake is van een time-out maak er dan gebruik van. Een goed gesternte overheerst voor degenen die het liefdespad bewandelen. U kunt met glamour te maken krijgen in een exotische omgeving. Verleiding kruist uw pad. Schorpioen: 15 juni 2017: Een adempauze is essentieel om de spanningen het hoofd te bieden die u te wachten staan. Een berg werk en onontkoombare deadlines verdwijnen niet vanzelf als u bezig bent om met een eigen bedrijf te beginnen.

Dat klopt. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 15 June 1997 Fax message to the management of Earls Court Gym 15 juni 1998 David Frost15 juni 1999 Main Street in Gibraltar15 juni 1999 Diana, Her Quixotic Quest on behalf of Mr Ron Westwood from Windermere United Kingdom15 juni 2000 Ontwikkel uw bedrijf ter attentie van Harry Starren van De Baak te Noordwijk15 juni 2000 Ontwikkel uw bedrijf ter attentie van programmamanager Wouter Limmen van De Baak te Noordwijk

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 15 juni 2001 Bush bezoekt de finca van Aznar bij Toledo15 juni 2002 Dagboek 01015 juni 2003 ‘Clarín’ uit Buenos Aires15 juni 2005 Royal Ascot15 juni 2007 Boottocht in Grouw gecanceld15 juni 2009 Jaap de Hoop Scheffer en Rita VerdonkDinsdag 15 juni 2010 Inzake de vergadering in de Korte Nieuwstraat 6 te NijmegenWoensdag 15 juni 2011 Juliana Prinses Van Oranje en de brief aan Lady Sarah MacCorquodale en Vrijdag 15 juni 2012 Boris van der Ham verlaat de politiek.